Søpapegøje og moskusokse på menuen

Stefan Gravesen er fra Aarhus, hvor han har drevet Aarhus Folkekøkken - Godsbanen. Den er en succes - for fuld damp. Han skriver her under på aftalen med direktør Kirsten Mærks og rådmand Steen Møller. Det sker på et hjørne af baren.
Foto: Ivar Juel Nordentoft

Søpapegøje og moskusokse på menuen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nordatlantisk Hus er klar 9. november - og der er restauranten også

- Jeg vil gerne markere fra starten, at det er et nordisk køkken, og den første måned lægger vi ud med en syv retters menu, som man kan vælge en eller flere ting fra, fortæller restauratør og direktør Stefan Gravesen.

Han har netop skrevet under på en forpagtningsaftale med Nordatlantisk Hus på Odense Havn, og 9. november er alt klappet og klar.

- Det ser ikke sådan ud lige nu. Men det går jo stærkt i slutfasen, siger han.

- Der skal være noget anderledes på menukortet, men der skal også være noget almindeligt og ganske folkeligt. Præcis som priserne. Vi taler om tre retter for 300 kr. På den første menu er der bl. a. søpapegøje, moskusokse og braiseret lam at vælge mellem, siger Stefan Gravesen.

Han har hyret centrale personer til restauranten. Bl. a. sin chefkok fra tiden på Godsbanen - Aarhus Folkekøkken, som han netop har sagt farvel til.

- Jeg går ind i det her efter grundige overvejelser. Jeg har studeret, hvad der ellers tilbydes i Odense, og det er klart en mulighed og en udfordring at åbne på havnen. Det bliver den første egentlige forretning. Både i det hele taget og som café og restaurant.

- Fra første tallerken serveres, skal den sidde i skabet. Nyhedens interesse er stor, men der er også tid bagefter, siger han.

Direktør Kirsten Mærsk fra Nordatlantisk Hus og husets formand, rådmand Steen Møller (K) satte deres autografer på kontrakten.

- Jeg har snakket med min rådmandskollega i Aarhus. og han har kun ros til dig. Så vi glæder os til samarbejdet, sagde rådmanden.

Den nordatlantiske restaurant vil holde åbent alle ugens dage. Det overvejes kun og holde lukket en enkelt aften. Søndag.

Søpapegøje og moskusokse på menuen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce