Søger vidner: Mand overfaldet med peberspray i eget hjem

Politiet søger vidner, efter en mand natten til søndag blev overfaldet med peberspray i eget hjem i Bellinge. Arkivfoto: Michael Bager

Søger vidner: Mand overfaldet med peberspray i eget hjem

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Mørkklædte typer luskede rundt ved hus i Bellinge. Beboeren i huset opdagede dem og blev angrebet med peberspray.

Politiet efterlyser hjælp fra offentligheden efter et overfald med peberspray begået mod en 51-årig mand i eget hjem på Flittig Lise Vej i Bellinge natten til søndag.

Omkring klokken 01.52 vågnede den 51-årige ved, at han kunne høre nogen pusle i haven, hvor han bor. Det vækkede ham og fik ham til at stå op og åbne et vindue til badeværelset, og ud gennem vinduet kunne han se to personer i mørkt tøj og med en lommelygte luske rundt udenfor.

- Herefter henvender han sig til dem og spørger, hvad de laver på hans grund. Det reagerer de på ved at sprøjte peberspray i hovedet på ham, hvorefter de forsvinder fra stedet, oplyser vagtchef Thomas Bentsen fra Fyns Politi.

Han tilføjer, at den 51-årige - ud over den ubehagelige forskrækkelse og svien i øjnene fra pebersprayen - ikke er kommet til skade.

Sparsomt signalement

Politiet sendte straks efter anmeldelsen partruljer, herunder også en hundepatrulje, til huset på Flittig Lise Vej, hvor den 51-årige bor. Men det lykkedes ikke umiddelbart at opspore gerningsmændende.

Thomas Bentsen understreger, det er en alvorlig sag.

- Vi kan ikke sige med sikkerhed, om personerne var på stedet for at på begå indbrud.

- Det, vi kan sige, er, at et overfald med peberspray er en overtrædelse af den grove voldsparagraf. Det er at sidestille med at anvende våben, siger han.

Politiet har kun et sparsomt signalement af gerningsmændende at arbejde ud fra.

- De beskrives som to personer på cirka 25-30 år, og de var begge iført mørkt tøj og vurderes begge til at være 175-180 centimeter højde.

Formodningen er, at de har forladt stedet i en bil eller ved hjælp af et andet køretøj.

- Derfor er vi selvfølgelig meget interesserede i at høre fra folk, der i tiden omkring klokken 02.00 måtte have bemærket noget ude i området, siger Thomas Bentsen.

Har man bemærket noget, kan Fyns Politi kontaktes på telefon 114.

Søger vidner: Mand overfaldet med peberspray i eget hjem

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce