Søger hvidskægget mand i drabssag

Fyns Politi vil gerne tale med en ca. 60-årig mand i forbindelse med drabet på en 47-årig kvinde.
Foto: Jeppe Nybye

Søger hvidskægget mand i drabssag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

I forbindelse med drabet på en 47-årig kvinde, der tirsdag blev fundet kvalt i Odense, vil politiet gerne tale med en ca. 60-årig mand, der mandag blev filmet i en bybus nær kvindens bopæl på Bredagerløkken.

- Vi har fået oplyst, at manden kendte den nu afdøde, men dem, vi har talt med, ved ikke, hvem han er, siger vicepolitikommissær Jack Liedecke fra Fyns Politi.

Manden har gråt, næsten hvidt hår og et kraftigt fuldskæg. Han er omkring 180 cm høj, lidt kraftig af bygning og bærer briller.

Politiet formoder, at den 47-årige kvinde blev dræbt mandag aften eller natten til tirsdag.

- Hun var på arbejde mandag til klokken 14 og havde ud på eftermiddagen en telefonsamtale med en bekendt. Og så ved vi, at hun ikke mødte på arbejde tirsdag morgen, siger han.

Det var kvindens voksne datter, der fandt moderen død i rækkehuset tirsdag omkring klokken 16. En efterfølgende obduktion bekræftede politiets mistanke om, at kvinden var blevet kvalt.

Der er ikke fundet tegn på indbrud, og gerningsmanden havde tilsyneladende låst døren efter sig, ligesom der ikke er forsvundet noget fra huset. Derfor arbejder Fyns Politi med en teori om, at den 47-årige kvinde kendte drabsmanden.

Søger hvidskægget mand i drabssag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce