Snydt af svindler: Koncert støtter udenlandske studerende

rock concert

Snydt af svindler: Koncert støtter udenlandske studerende

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Folkene bag initiativet "Odense er bedre end det", som støtter unge udlændinge, der i august blev snydt af en boligsvindler, er i fuld gang med at arrangere en støttekoncert.

Den 2. november går adskillige bands på scenen i Kansas City i Odense for at støtte de unge udenlandske studerende, som i august blev snydt af en boligsvindler.

- Vi har lagt hovederne i blød og er kommet frem til, at det her er en rigtig gode måde at få samlet ind på. Vi håber, der kommer masser af mennesker, som vil bakke op om sagen, siger kulturblogger Søren Sommerglæde, som er en af de fire personer bag "Odense er bedre end det".

Indtil nu er bands som Climb It Baby!, Gorgon Strike, Etagen Under og Carlis bekræftet, men der kommer flere til. Hvert band spiller en minikoncert på 20 minutter, og alle optræder gratis for at støtte formålet.

Håber at sætte skub i indsamlingen

Håbet fra arrangørerne er, at støttekoncerten kan sætte gang i indsamlingen, som ikke er gået helt så godt, som forventet.

- Vi vil give folk en fantastisk oplevelse og samtidig få støttet de svindlede unge. Det er rigtig dejligt, at Kansas City vil lægge hus til - det passer fint, fordi det er et sted med kant og kendt for at huse nogle af de lidt mere specielle musikoplevelser, siger Søren Sommerglæde.

Koncerten finder sted 2. november klokken 20, og programmet kan ses på Facebooksiden for "Odense er bedre", hvor der også er mulighed for at donere penge til støtte for de unge udlændinge.

Dørene åbnes klokken 19, hvor der også kan købes billet. Kan man vise, at man har doneret minimum 75 kroner til indsamlingen, tæller dette dog også som entré.

Overskuddet går ubeskåret til indsamlingen.

Snydt af svindler: Koncert støtter udenlandske studerende

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce