Snigløb mod Bolbro


Snigløb mod Bolbro

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

BIBLIOTEK: Hvad skal der ske med Bolbro Bibliotek?

Spørgsmålet er desværre igen blevet aktuelt, efter at biblioteket her fra årsskiftet har indført nye åbnings(eller lukke?)tider. De nye tider er, at biblioteket kun har åbent fra klokken 10 til 15 - og det kan man i mere end én forstand betegne som nye tider for bibliotekskunderne.

Det har tidligere politisk været oppe at vende, om man i spareiver helt skulle lukke biblioteket i Bolbro, men det blev da fornuftigt nok taget af bordet.

Men med de helt nye åbningstider, kan man lokalt kun betegne det som ond politisk vilje med henblik på at få biblioteket kørt helt ud på et sidespor uden returbillet.

Det er "kun" arbejdsledige og pensionister, der har mulighed for at gå på biblioteket, folk, der arbejder, er lukket ude af en lukket dør, når de har tid. Man fristes til at tro, man politisk bevidst har indført de nye tider, så man om føje tid med fuld ret kan sige: Der er næsten ingen, der bruger biblioteket, så nu kan vi lige så godt lukke det helt!

Det vil i virkeligheden sige, at man fra politisk hold tager de mennesker, der gerne vil benytte biblioteket, men som ikke kan komme til det, som gidsler. Det er på tide, at de politikere, der af og til siger, de vil gøre noget for byens yderområder, også kommer på banen i en sag som denne, der berører mange mennesker.

Først røg skolen i Bolbro, så gik posthuset samme vej, fra fem pengeinstitutafdelinger en overgang er området nede på kun én - som oven i købet ikke har kontanter! Hvis biblioteket også lukker, er der kun én vej frem for Bolbro, og det er tilbage.

Bent Skougaard-Jørgensen er journalist og medlem af Venstre

Snigløb mod Bolbro

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce