Organisationen Smilfonden inviterede 125 børn med kroniske sygdomme og deres familier til fest på OUH. Jacob Riising og Joakim Ingversen stod for underholdningen. Se TV2 Fyns indslag nedenfor.

Smilfonden er en forening stiftet af Sisse Fisker, der er til for at sprede smil hos børn i behandling på danske hospitaler.

- Mine to drenge blev opereret for lyskebrok på Børnekirurgisk Klinik på Rigshospitalet, da de var ganske små. Det var frygteligt at lægge dem i fuld narkose, og jeg er lykkelig for, at deres operationer gik godt. Mens vi var indlagt, så jeg familier, der var meget hårdere ramt end os. Der fik jeg ideen til at lave en forening, der kan forsøde livet for familier, der kæmper med sygdom igennem måneder og år, lyder det på foreningens hjemmeside fra Sisse Fisker, der også er formand.

  • Seymore_Martin_(2015)_07

    Af:

    Jeg er digital jourhavende på Fyens.dk, derudover er jeg madanmelder og skriver fra tid til anden også bog- og cd-anmeldelser. Jeg er medlem af Odense Fødevarefællesskab og er frivillig ved Odense International Film Festival.