Smid Tøjet: Røde Kors udlodder lørdagspræmier

Røde Kors Odense på Vesterbro.
Foto: John Fredy

Smid Tøjet: Røde Kors udlodder lørdagspræmier

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Røde Kors butikken på Vesterbro i Odense udlodder præmier for tøjdonationer lørdag

Odense: Røde Kors-butikken på Vesterbro i Odense sætter lørdag 16. april præmier på højkant i forbindelse med Smid Tøjet-kampagnen. For at vinde en præmie kræver det, at man besøger butikken med sit brugte tøj og donere det til Røde Kors.

Smid Tøjet-kampagnen er lavet i samarbejde mellem Røde Kors, TV2 og COOP. Budskabet er, at danskerne skal aflevere mere tøj til genbrug, for på den måde sparer man ressourcer, skåner miljøet og hjælper andre, som ikke har penge til nyt tøj.

Præmier på højkant

Hvis man har lyst til at støtte kampagnen kan man altså gøre det lokalt ved at gå ned i Røde Kors-butikken på Vesterbro lørdag den 16. april i tidsrummet 10.00 til 14.00, hvor butikken holder ekstraordinært åbent.

Dagens største præmie går til dagens største donation. Altså den som vejer mest. Præmien er en købmandskurv, som butikken udlodder i samarbejde med SuperBrugsen i Vestergade.

Ved dagens afslutning trækker butikken lod om to biografbilletter blandt alle dem, som har været forbi med tøj i løbet af dagen. Derudover kan man roligt sende børnene i gang med at sortere ud i børnetøjet, for der er en stor pose slik til de første 30 børn, som kommer med en tøjdonation.

Rekordoverskud sidste år

På nuværende tidspunkt er det kun en tredjedel af alt vores tøj, som bliver afleveret til genbrug. Det tal mener Røde Kors skal være markant højere. Det bedste af tøjet kan sælges i Røde Kors butikker, men også det tøj, som er slidt, vil blive brugt til et godt formål.

I udlandet kan man sælge meget af det slidte tøj eller det kan genanvendes til tekstilfibre. Det eneste, som Røde Kors ikke tager imod, er beskidt tøj.

Kampagnen kørte også i 2015, og den var en stor succes for Røde Kors Odense, som kunne fremvise et regnskab med rekordoverskud på 1,1 millioner kroner.

Smid Tøjet: Røde Kors udlodder lørdagspræmier

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce