Smed koben: Tre mænd sigtes for indbrudsforsøg


Smed koben: Tre mænd sigtes for indbrudsforsøg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fyns Politi skal mandag afhøre tre unge mænd, som natten til mandag blev anholdt i forbindelse med et formodet indbrudsforsøg i Odense.

Tre mænd på 20, 22 og 25 år sidder mandag morgen anholdt på Politigården i Odense, hvor de venter på at blive afhørt senere mandag. Natten til mandag blev de tre standset af en politipatrulje, som opdagede dem på Lindevej i Dalum.

- Vi har en patrulje ude, som opdager, at to mænd løber væk, efter patruljen har set dem ved et hus. De er delvist maskerede, og kort forinden har de smidt et koben fra sig, fortæller vagtchef hos Fyns Politi Lars Thede.

De to mænd blev indhentet af politipatruljen og anholdt, og kort efter blev en tredje mand også anholdt. Han sad ifølge vagtchefen i en bil nær huset, hvor de to mænd var blevet set.

Indbrud kort forinden

Politiet har en formodning om, at de tre mænd skulle til at begå indbrud i huset for at stjæle PH-lamper.

- Vi er også opmærksomme på, at vi kort forinden havde et indbrud på Rosenlunden (i Hunderup, red. ), hvor et vindue var blevet brudt op, og en PH-lampe var blevet stjålet. Den har vi endnu ikke fundet, siger vagtchef Lars Thede.

Det er endnu ikke afklaret, om de tre mænd, som alle er fra Odense og kendt af politiet, også bliver sigtet for indbruddet på Rosenlunden.

Manden, som blev anholdt, da han ventede i en bil, er ifølge vagtchefen også sigtet for at have kørt bil i påvirket tilstand. Politiet fandt ham i besiddelse af hash, oplyser vagtchef Lars Thede.

Smed koben: Tre mænd sigtes for indbrudsforsøg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce