Maden til Odenses ældste blev sat til diskussion i forrige uge, da en søn til en ældre dame kritiserede Odense Kommunes madordning. Her laver det nye storkøkken på Teknikvej færdigmad til syv dage ad gangen. Den ældre skal så selv varme maden op i en mikroovn.

Stiftstidende har i den forløbne uge testet færdigretterne. I Mandags modtog vi to sæt af ens færdigretter. Og de seneste syv dage har vores egne smagsdommere, journalisterne Jesper Mads Eriksen og Morten Vilsbæk, spist sig igennem de samme retter som byens ældste. Dagens prøvespisning - af sprængt svinekam - er dermed den sidste.

Meningen med smagsdommeriet er at teste, hvordan maden smager, hvordan den mætter. Og vurdere om kritikken er berettiget eller ej.

Velbekomme.

Mere om emnet

Se alle
Meget mere at vælge imellem

Meget mere at vælge imellem

Den sensationelle fars

Den sensationelle fars

En søndags-skandale

En søndags-skandale