Maden til Odenses ældste blev sat til diskussion i sidste uge, da en søn til en ældre dame kritiserede Odense Kommunes madordning. Her laver det nye storkøkken på Teknikvej færdigmad til syv dage ad gangen. Den ældre skal så selv varme maden op i en mikroovn.

Stiftstidende tester i denne uge færdigretterne. I går modtog vi to sæt af ens færdigretter. Og i den kommende uge vil vores egne smagsdommere, journalisterne Jesper Mads Eriksen og Morten Vilsbæk, spise sig igennem de samme retter som byens ældste.

Meningen med smagsdommeriet er at teste, hvordan maden smager, hvordan den mætter. Og vurdere om kritikken er berettiget eller ej.

Velbekomme.
  • Fyens Stiftstidende

Mere om emnet

Se alle
Bidt af byrådet

Bidt af byrådet

Smagsdommerne

Det tager tid at få maden ud

Det tager tid at få maden ud