Slut med skrigende farver

Odense Kommunes foreløbige skitse over den fire etages bygning, der ifølge lokalplanen inden for halvandet år vil kunne rejse sig på hjørnet af Rismarksvej og Rugårdsvej. Tegning: Odense Kommune

Slut med skrigende farver

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Lokalplanen lægger en række restriktioner for byggeriet på en kommende udvidelse af Tarup Center.

Af lokalplanen fremgår, at nybyggeriet ikke må adskille sig fra det øvrige byggeri. Tværtimod skal den samlede center-bebyggelse fremstå med et samlet arkitektonisk udtryk, samtidig med at de to hjørner - ved Rismarksvej/Rugårdsvej og Rismarksvej/Rugvang - skal have et markant udtryk.

Facaden må ikke være i såkaldte signalfarver, og hvis der anvendes træ, skal det males med farve fra jordskalaen. Facaden skal i øvrigt fremstå blank - for eksempel med vandskuret mur - og glaspartier må ikke virke for dominerende.

Nye reklameskilte skal kunne udskiftes, uden at efterlade spor af de tidligere skilte. Skiltene må ikke hænge så meget sammen, at de ligner en hel facade.

Til gengæld kan der godt vokse planter op ad facaden.

Taget skal være fladt. Kun logo må løfte sig højere end taget ud mod Rismarksvej.

Belysning må ikke være til gene for trafikken eller naboer.

Der må kun i begrænset omfang opsættes digitale storskærme.

Der må maksimalt stilles ti flagstænger op på matriklen. Desuden må der opstilles to polyner af en størrelse af 10 gange 2 meter, som henviser til butikker.

Lysmaster i forbindelse med adgangsforhold og vareindlevering må opstilles, men kun i en højde af seks meter.

Der må ikke gives tilladelse til hotel med mindre det kan dokumenteres, at lokalerne er godt lydisolerede. Ifølge Karsten Bill Rasmussen er det imidlertid ikke aktuelt.

Slut med skrigende farver

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce