Slut med den ekstra sæk


Slut med den ekstra sæk

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

SKRALD: Nu bliver der sagt stop til den ekstra sæk affald ved skraldespanden
ODENSE: Når der ikke er plads nok til affaldet i skraldespanden, så kan man da sætte det overskydende affald i en sæk ved siden af. Supplerer man med et par kolde pilsnere, så tager skraldemændene den nok med.

Men nej - den går ikke længere.

Med en lodret ordre fra toppen af Odense Renovationsselskab A/S er der nu sagt stop for den praksis.

- Det har grebet om sig, så nogle borgere nu sætter en ekstra sæk ud med jævne mellemrum, og det er ikke meningen, siger Thomas Jørgensen, der er administrerende direktør i det kommunale aktieselskab.

Fødselsdagssækken

- Hvis der ikke er plads til affaldet i folks container, så er det fordi, containeren er for lille, og så må de have en større affaldscontainer. Sådan er det, siger Thomas Jørgensen.

Den helt ekstraordinære sæk med ekstra affald kan kunderne dog stadig komme af med.

- Det er ikke, fordi vi vil forringe vores almindelige service, at der nu bliver sagt stop for ekstra affald, siger Thomas Jørgensen.

- Har der for eksempel været fødselsdag i familien, og gavepapiret fylder ekstra meget i affaldscontaineren, så tager vi stadig den ekstra sæk med og lægger en besked om overlæs. Men det må ikke gentage sig, siger Thomas Jørgensen.

Nogle kan - andre ikke

Et problem er også, at der er forskel på, hvordan folkene på den enkelte renovationsvogn tolker reglerne. Er nogle flittige til at tage ekstra skrald med uden beregning, og andre ikke kan komme af med det, så bliver der klaget over særbehandling.

Slut med den ekstra sæk

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce