Klokken lidt i fire natten til lørdag blev politiet kaldt ud til et større slagsmål ved Slagteriet, der er en natklub og eventhus på Ruggårdsvej i Odense. Men umiddelbart efter politiet var ankommet til stedet var slagsmålet ophørt og de involverede begyndt at sive væk. Men nogle af de tilbageværende tager fat i politiet. Særligt en 32- årig højtråbende kvinde fra Fredericia møder politiet inde på natklubben med aggressivitet og tager fat i en af patruljens politimænd.

- Jeg kan ikke fortælle om årsagen, men det er sandsynligvis i frustration over, hvad de er sket inden politiet kom, fortæller Thomas Bendtsen, der er vagtchef ved Fyns Politi.

Politiet anholder den 32-årige kvinde, men hun modsætter sig kraftigt anholdelsen.

- Vi anholder hende for at få ro på. Hun modsætter sig kraftigt anholdelsen, og politiet bruger peberspray mod hende. Det kan måske lyde voldsomt, men det er mere skånsomt end komme i håndgemæng med hende, forklarer Thomas Bendtsen.

Anholdelsen resulterer i, at den anholdtes søster - en kvinde på 21 år blander sig og nægter at forlade stedet.

Den 21-årige bliver anholdt og sigtet for at hindre politiets arbejde, og det samme gjorde den 32-årige kvinde, der derudover fik en sigtelse for værtshusuorden.

  • Af:

    Jeg er jourhavende på fyens.dk. Derudover skriver jeg også artikler til temaaviser og tillæg, der bliver udgivet på Fyn og sommetider i hele landet. Jeg har læst journalistik på Syddansk Universitet, hvor jeg i forbindelse med uddannelsen var i praktik på Fyns Amts Avis på redaktionerne i Svendborg og på Langeland.