Tumult i Vollsmose kulminerede fredag nat, da en bilist kørte op på siden og ind i en anden bilist. Politiet arbejder lørdag på at finde ud af, hvad der er hoved og hale i sagen.

Uenigheder mellem flere mænd endte fredag aften dramatisk på Åsumvej i Odense-bydelen Vollsmose.

Omkring kl. 23 banker en sølvgrå Golf op på siden af en Citröen C4, så den ender i et træ i vejgrøften. Der holder den, da politiet når frem, fortæller vagtchef Steen Nyland.

- Føreren af bilen, en yngre mand, fortæller, at Golf'en bevidst har kørt den af vejen. Ifølge vidner på stedet har der også været flere biler involveret, og der har muligvis også været en personpåkørsel, fortæller han.

Det er dog svært for politiet at få de oplysninger, som de har brug for. Der er nemlig ingen af de involverede parter, der er særlig meddelsomme.

- De vil ikke ret gerne tale med os. Det gælder også for den mand, vi tror, kørte ind i den pågældende Citröen C4, og som også er indlagt på OUH. Så vi må i gang med at afhøre dem en gang til, fortæller Steen Nyland.

Formentlig ikke kommet til skade

Politiet hører også meget gerne høre fra eventuelle vidner, der kan have set eller hørt noget på Åsumvej omkring kl. 23 fredag aften.

Begge bilister blev fredag nat indlagt på OUH, men om de ligger der stadigvæk, ved politiet ikke.

- Vi har fået oplyst, at de ikke er kommet alvorligt til skade, men det ved vi dybest set ikke ret meget om, lyder det fra vagtchefen.

  • Michael Bager

    Af:

    Jeg er journalist på Jysk Fynske Mediers aktualitet-, samfunds- og erhvervsredaktion i Odense. Jeg skriver både til Fyens.dk, Fyens Stiftstidende og Fyns Amts Avis. Jeg har tidligere været mad- og boganmelder på avisen, arbejdet som webjournalist og været nyhedsredaktør på den tidligere radio Klubben i Fynske Medier, Jeg bor i Odense med min datter.