Skybrude med sommerhatte

Over 600 ældre trodsede regnen for at motionere i går. Blandt andre Erna Hansen (forrest tv), Ketty Christensen og Gerda Christensen (bagerst i midten), som vandt prisen for bedste udklædning. Social- og sundhedsassistenterne Robert Clausen og Charlotte Larsen hjalp til.
Foto: Thomas Yde

Skybrude med sommerhatte

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

KRAGSBJERG:Der kan sagtens stå skumsprøjt efter en rullestol.

Over 600 ældre motionerede sig i går igennem vandpytter og dryppende bøgetræer til årets Olfert-løb. Og både rullestole, rollatorer og gåben klarede ruterne på halvanden og tre kilometer.

- Det går fint. Jeg har min hest, jeg har min lasso, sang 91-årige Gerda Christensen og svingede sin stok, da hun kom i mål ved Plejecenter Havebæk. Hun er med hvert år, fordi det er en skøn tur, og lidt regn kan ikke slå hende ud, siger hun.

Regnen begyndte lige efter opvarmningen.

- Men det passer jo meget godt. Først gymnastik og så et brusebad, bemærkede en af deltagerne ukueligt.

Enkelte gav dog op og tog en taxi hjem med madpakkerne, da skyerne eksploderede ved middagstid. Men andre udfordrede lungebetændelsen og blev siddende i den skønne duft af vådt græs for at vippe med fødderne til syngepigerne fra Middelfart og høre, hvem der vandt prisen for bedste udklædning.

- Det kan kun blive os, bedyrede social- og sundhedsassistenterne Robert Clausen og Charlotte Larsen fra "Bofællesskabet Forglemmigej" ved Plejecenter Havebæk.

De havde lavet bredskyggede stråhatte med blomster til deres hold.

Og selvfølgelig vandt de.

De fleste deltagere i Olfertløbet er grupper af ældre og handicappede fra byens plejehjem og aktivitetscentre. Men enkelte ældre borgere møder op på eget initiativ. Det var det 12. Olfert-løb og i år var det arrangeret af Distrikt Hunderup/indre by med hjælp fra frivillige i Havebæks Venner.

Skybrude med sommerhatte

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce