Skolekonflikt løst


Skolekonflikt løst

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

STRID: Urolig dreng på Paarup Skole fik i går en ny skole

I går eftermiddags lykkedes det at få løst den konflikt på Paarup Skole, som har betydet, at 10 børn i 3. b er blevet holdt hjemme fra skole siden den 1. juni.

Det skete, da en anden odenseansk skole sagde ja til at tage imod en urolig dreng i klassen.

De aktionerende forældres krav har netop været, at drengen blev fjernet ikke alene fra klassen, men fra Paarup Skole i det hele taget.

- Vi er selvfølgelig meget lettede over, at det endelig er lykkedes at finde en løsning. Lige siden en psykolograpport midt i maj fastslog, at et skoleskift ville være det bedste for vores dreng, har vi forsøgt at finde en god skole til ham, siger Peter Nielsen, som er drengens stedfar.

Han ønsker ikke at oplyse, hvilken skole, sønnen nu skal gå på, for at undgå, at han bliver brændemærket fra den første dag.

Hidtil har de aktionerende forældre afvist at sende deres børn tilbage til skolen, selv om de fra både skoleinspektøren, skolerådmanden og drengens egne forældre har fået mundtlige garantier for, at sagens hovedperson aldrig ville vende tilbage til Paarup Skole.

- Vi vil stadig afvente, at vi har noget på skrift, før vi sender vores børn i skole. Men nu går jeg ud fra, at det kan lade sig gøre. Inspektøren har lovet os, at hun sender et brev, når det hele er faldet på plads, så det forventer jeg, at vi får i løbet af denne uge, siger John Tornquist, som er en af de forældre, der har holdt sit barn hjemme.

Det lykkedes ikke i går at få en kommentar fra skoleinspektør Merete Møller Rasmussen, som på det seneste ikke har ønsket at udtale sig om konflikten.

Skolekonflikt løst

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce