Torsdag eftermiddag får skolehave i det sydlige Odense et stort grønt pift

Torsdag klokken 14 modtager Skolehaven Odense Syd 1500 gratis planter fra Danske Planteskoler. Det sker, efter at skolen efter afstemning vandt kampen om planter til årets første Grønne Plet.

Haven ligger ved Rudolf Steiner Skolen i Lindved i det sydlige Odense.

Initiativtagerne bag skolehaven er en flok frivillige, der ønsker, at skolens elever bliver forbundet til alt det grønne liv i og omkring jorden og at inddrage skolebørnene i at lave køkkenhaver, plantefarver, passe bistader med mere.

Foreningen af Danske Planteskoler, ønsker med kampagnen Grønne Pletter at give meningsfyldte plantegaver til danskerne, skriver foreningen i en indbydelse til arrangementet torsdag eftermiddag.

  • Michael Bager

    Af:

    Jeg er politisk reporter på Odense-redaktionen med fokus på byrådet og løfter mange andre Odense-historier - med et lille sidespeciale i parkeringsforhold. Droppede efter eget ønske en plads i bladets ledelse for at blive aktiv reporter. Golf er en stor fritidsinteresse, og når der er tid, skriver jeg om emnet - både om lokale forhold og golf på verdensplan. Jeg er gift og har to voksne børn.