Skole vil nedlægge alle bløde fag


Skole vil nedlægge alle bløde fag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Der er ikke råd til undervisning i idræt, svømning, hjemkundskab og sløjd på Skt. Klemensskolen, mener Skolebestyrelsen

St. Klemens Skolens skolebestyrelse truer Odense Kommune med at nedlægge fagene idræt, svømning, hjemkundskab, musik, håndarbejde og sløjd næste skoleår, fordi der ikke er lærer-lønninger nok til at møde kravene i alle fag.

- Vi har simpelthen ikke råd til andet. Skal vi opfylde de mål der ligger inden for alle fagene, skal vi have flere lærere, siger skolebestyrelsesformand Bente Lindholm Sørensen.

I et brev til alle byrådsmedlemmer i Odense skriver skolebestyrelsen:

- … det så må blive en forældreopgave at sørge for at deres børn får den fornødne motion og lærer de nævnte færdigheder…

Hvis ikke Byrådet reagerer på brevet inden 25. maj, vil undervisningen på Skt. Klemensskolen i det kommende skoleår bestå af matematik, dansk og sprog, står der i brevet.

Repræsentanter fra Skolebestyrelsen mødes med repræsentanter fra Odense Byråd hver anden måned til kontaktudvalgsmøder, men på Skt. Klemensskolen føler man ikke, at Byrådet reagerer på de problemer som kommer frem på møderne.

- Politikerne vil helst kun høre de positive historier fra skolerne, men det er ikke det som er vigtigst for os, siger Bente Lindholm Sørensen.

Hun har arbejdet i skolebestyrelsen i 11 år, men har aldrig tidligere oplevet et så hult budget, siger hun.

- Vi håber på en reaktion. Den har situation er alvorlig, siger Bente Lindholm Sørensen

Skole vil nedlægge alle bløde fag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce