Skole anklages for propaganda

Caroline Grossmann mener ikke, at Paarup Skoles ledelse bør lade skolens kommunale rengøringsassistenter udkæmpe deres kamp mod udlicitering på skolen.
Foto: John Fredy

Skole anklages for propaganda

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Mor til skolebarn føler både sig selv og sit barn misbrugt af skoleledelse i politisk kamp om udlicitering

PAARUP: Ledelsen på Paarup Skole er gået over stregen i kampen mod udlicitering af skolens kommunale rengøringspersonale.

Det mener Caroline Grossmann, der er mor til et nystartet barn på skolen.

Hun er harm over, at hendes dreng i fredags kom hjem med et brev fra rengøringspersonalet støttet af skoleledelsen, hvor hun og hendes mand bliver opfordret til at skrive under på, at de er imod udliciteringen.

Kun én side af sagen

- Hvis min søn havde gået i tredje klasse, havde han måske læst brevet og tænkt, at det er synd for rengøringsfolkene, og at udlicitering derfor pr. definition er skidt, siger Caroline Grossmann, der ikke mener, at børnene kan forholde sig objektivt til sagen.

- Børnene kan jo ikke finde ud af, om skolens subjektive budskaber er den endegyldige sandhed. Det er jo kun den ene side af sagen, der er repræsenteret, siger hun og slår fast, at hun ikke forholder sig til, om udliciteringen er o.k. eller ej, men at det er en anke over skoleledelsens indblanding.

Bægret flød over

Hun fortæller videre, at hendes bæger flød over, da hun i onsdags på skolens parkeringsplads blev mødt af rengøringsfolk, der ville sikre sig, hun havde skrevet under.

- De stod også strategisk placeret inde på skolen med T-shirts, hvor der stod, at de er mod udlicitering. Det er uhørt, at skolen giver rengøringsfolkene lov til at aktionere med politiske budskaber på skolen - hvis de vil samle underskrifter, så skal de gå ind i midtbyen, siger Caroline Grossmann og spørger, om Paarup Skole er blevet en propaganda-virksomhed?

Souschef på skolen Bent Hartwig forklarer, at ledelsen ikke ønsker at politisere, men at ledelsen finder det nødvendigt at fremme skolens interesser.

- Vi går ind i processen, fordi vi vil fastholde den personalegruppe under vores ledelse.

Han mener, det kommunalt ansatte rengøringspersonale er vigtigt, fordi det er en central del af skolen med andre funktioner end bare rengøring, som eksempelvis at passe frugtboden eller vande blomster.

De seneste uger er der blevet indsamlet underskrifter på 22 af Odense Kommunes 38 folkeskoler.

Skole anklages for propaganda

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce