Fonde støtter projekter, som kan gavne os alle - kultur, turisme eller energi

Odense: To fonde under Energi Fyn er ude med 2,5 mio. kroner, som kan søges til at realisere spændende projekter i det fynske.

Det er Energi Fyns Almene fond, som støtter kulturelle, turistmæssige eller sundhedsmæssige projekter af blivende karakter. I 2016 uddeles 1,5 mio. kr.

Energi Fyns Udviklingsfond har en mio. kroner, som skal finde vej til et udviklings- eller forskningsprojekt indenfor energiudvikling. Det kan både være personer eller institutioner som f.eks. skoler eller foreninger.

Frem til 29. januar kan man søge fondene, og eksempler kunne være i forbindelse med et seniorhus, en multibane, gadebelysning eller genanvendelse af varmeenergi.

Det skal være projekter, som sættes i gang i Odense eller på Fyn. På hjemmesiden kan man læse, hvad fondene tidligere har støttet og på den måde få en fornemmelse af, hvilken type projekter, der støttes. www.energifyn.dk

  • Journalist portræt

    Af:

    Journalist og reporter hos Jysk Fynske Medier. Fyens Stiftststidendes Odense-redaktion. Interview og reportage. Tager også en del billeder og film.