Skål, du gamle!


Skål, du gamle!

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Høj sol, 40 liter hjemmebrygget øl og pølser fra grillen. Ældrecenter Munke Mose forstår at holde sommerfest

CENTRUM: - Det smager faktisk af Albani. Det er forjættende.

Poul Erik Lorentzen tager endnu en slurk af sin Mosebryg og smiler fornøjet, mens to unge piger på klaver og klarinet spiller "Danmark nu blunder den lyse nat."

Hjemmebryggen, der er fremtryllet gennem adskillige fredage i ældrecentrets mandeklub, er godkendt. Det er en "American Dark Ale" beretter den hjemmelavede etiket på flasken.

Frivillig grillede pølser

Cirka 40 liter mosebryg har de brygget til denne festdag. Der er specialøl på flasker med patentprop og påskebryg og pilsner fra fad.

Snart lander grillpølserne fra Slagter Levin på en tallerken foran Poul Erik Lorentzen og de andre beboere på Ældrecenter Munke Mose.

- Det er lige, så jeg får brysterne brændt af!

Dorrit Sejerup har frivilligt taget opstilling ved kullene og gnider i smerte hænderne på forklædet, mens hun læsser pølser op på den ene plastiktallerken efter den anden.

Siden hendes mor døde for halvandet år siden har hun været ældrecentrets faste frivillige. Når der skal pyntes op til jul, assisteres på ture i zoo eller som i dag grilles pølser til en sommerfest.

- Jeg synes, det er så hyggeligt at hjælpe til. Jeg kan godt lide at komme og sprede lidt hygge, siger hun.

Penge fra ministeriet

Poul Erik Lorentzen glæder sig allerede til en slurk af endnu en øl.

- Jeg kan ikke mærke den endnu. Vi må vel få en tre stykker, siger han.

Han er i feststemning og skal også med i eftermiddag, når busserne triller mod Hotel Nyborg Strand, hvor endnu et godt måltid mad bliver serveret, og Lasse og Mathilde underholder til kaffen.

Fredagens sommerfest på Ældrecenter Munke Mose blev betalt med 176.600 kroner fra en pulje i Velfærdsministeriet til udvikling af bedre ældrepleje.

Skål, du gamle!

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce