Sikken en dag


Sikken en dag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

BARE DET NU bliver godt vejr.

Hvilken festarrangør har ikke ladet den tanke rulle gennem hovedet før en stor begivenhed?

Og sådan er der sikkert også mange af dem, der er involveret i det royale besøg på onsdag, som tænker i disse (regnvejrs)dage.

For sol og sommer passer ligesom bedre sammen med vinkende kongelige i åbne biler og både end gråvejr og risiko for regn.

Heldigvis tegner det ifølge de seneste vejrprognoser til godt vejr på onsdag.

Så langt, så godt.

MEN ELLERS er det værd at hæfte sig ved, at udover at være en del af det landsdæk-kende "triumftog," som de kalder det på TV 2, så er kronprinsparrets besøg i øens største by også en eneståen- de chance for Odense til at vise, hvad byen har at byde på.

TV 2 følger besøget tæt hele ugen, så der bliver rig lejlighed til at drage sammenligninger mellem først og fremmest Århus' og Aalborgs måde at håndtere besøget på.

Det er byer, Odense ofte ynder at sammenligne sig med.

ÅRHUS BYDER på Safri Duo, Poul Krebs og Henning Stærk, i Aalborg giver Tim Christensen koncert, når "Dannebrog" sejler videre, mens Odenses bidrag til underholdningen dagen igennem er jazz på åen, Simon Høirup Band, Con Sordino, H.C. Andersen Paraden og Hjallese Folkedansere.

Er det kun mig, der har en snert af følelsen af, at det ikke lyder helt skarpt?

Men det skal selvfølgelig have en chance, og på ét punkt kan vi fynboer i hvert fald præstere noget helt ekstraordinært:

Hyldesten på gaderne.

Det er er meget publikumsvenlig rute, der er lagt for parret på onsdag, så det er bare om at lave en dag ud af det, møde op og suge til sig.

Bare det nu bliver godt vejr.

Jørgen Volmer er journalist på Odense-redaktionen.

Sikken en dag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce