Fem vindere får hver to billetter til showet på torsdag i Odense med tankelæseren Mikkel R. Karlsen. Se om dit navn er i blandt.

I den forgangne uge kørte vi på Vores Odense - Odense-redaktionens Facebook-side - en konkurrence om billetter til tankelæseren Mikkel R. Karlsens show "Tankesnageri" på torsdag den 17. marts i Teater95b. Dørene åbner klokken 19.30 og showet starter klokken 20.

Vi har nu fundet de fem vindere, og vi har lagt to billetter til jer hver i jeres navn i receptionen hos Fyens Stiftstidende. Adressen er Banegårdspladsen 1, 5100 Odense C. Vinderne er:

Dorte Schmidt Schou
Line Bjørn Løkke
Charlotte Storm Larsen
Maj-Britt Veronica Fredensborg Andersen
Gitte Ørnvang Larsen

Husk ID, når du henter dine billetter, så vi er sikre på, at billetterne ender hos de rigtige ejermænd.

Tillykke til vinderne, og tak til alle for at lege med. Og hvis du ikke allerede følger Vores Odense - Odense-redaktionens Facebookside - så skynd dig derind. Der er masser af gode historier fra lokalområdet - og du finder også konkurrencer i ny og næ.

  • byline

    Af:

    Journalist på Odense-redaktionen, hvor jeg dækker lokalpolitik og livet i byen. Uddannet fra Syddansk Universitet i 2015. Vandt i 2014 Jern Henrik og Basker Henrik og i 2015 hovedprisen for årets historie i Fynske Medier for serien "Svigt i lægevagten", der også var finalist til Spadestiksprisen. Tidligere ansat på avisens nyhedsredaktion. Jeg bor i Odense med min kæreste, der arbejder som sygeplejerske, og min søn Lukas.