Sharon er vaks til voks

Sharon Ross er som hun skriver på skiltet "Vaks til voks". Foto: Hasse Frimodt

Sharon er vaks til voks

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Sharon Ross er tilbage i Odense og har åbnet Vokseriet

Vokseriet
Vokseriet

Vindegade 93

Ejer: Sharon Ross

Hjemmeside: www.vokseriet.dk

Facebook: Vokseriet v/ Sharon Ross

Instagram: Vokseriet

Sharon er tilbage i Odense

Sharon Ross drev i perioden 2011 til 2015 klinikken Skinsation i Odense C. I 2015 lukkede hun klinikken for at bosætte sig i Malmø sammen med mand og barn. Nu er familien vendt tilbage til Odense, og på opfordringer fra mange af Sharons tidligere kunder har hun åbnet klinikken Vokseriet i Vindegade 93. - Sidst, jeg drev klinik i Odense, tilbød jeg mange forskellige behandlingsformer, såsom ansigtspleje, pedicure/manicure og voksbehandlinger. Nu har jeg åbnet klinikken Vokseriet i lokaler hos Vindegades Klinik for Fodterapi. - Det er en klinik, hvor jeg tilbyder voksbehandlinger til alle uanset køn eller alder, siger Sharon Ross.

Brasilianer laver brasilian voks

- Jeg er ekspert i at give voksbehandlinger, da mit store fokus igennem mange år har været at blive dygtig indenfor det område. Og at jeg er ekspert på området, fik jeg bekræftet, da jeg boede to år i Malmø. Jeg havde flere tidligere odenseanske kunder, som bookede tid i min klinik i Malmø, hvilket jeg var enormt stolt af. Og derfor har jeg også besluttet mig for at åbne Vokseriet, nu hvor jeg er tilbage i Odense,

Sharon har ingen problemer med at lave intime voksbehandlinger. Og en brasilian voks udført af Sharon giver jo meget god mening, når nu hun er af brasiliansk herkomst. Dog tilbyder Sharon kun intime voksbehandlinger til kvinder over 18 år, og ikke til mænd.

Får man lavet 10 voksbehandlinger, bliver man VIP kunde og modtager den 11. voksbehandling gratis. Sharon benytter sig af produktet Perron Rigot, når hun udfører sine behandlinger, fordi det er dem, hun mener, der giver det bedste resultat.

Ansigtsbehandlinger om lørdagen

- Jeg er halvt brasiliansk halvt tysk og vokset op i Sverige. Og jeg har boet i Odense siden 2006. Dog med omtalte afstikker til Malmø i et par år fra 2015 til 2017, siger Sharon Ross. - Det var egentlig min plan, at jeg ville uddanne mig som kontorassistent. Men da jeg blev kontaktet af mange af mine tidligere kunder fra Skinsation tiden, som opfordrende mig til at åbne klinik igen i Odense, sprang jeg fra kontoruddannelsen. - Jeg er nu igen at finde som selvstændig i Odense, hvor jeg vil koncentrere mig om at give voksbehandlinger. Om lørdagen og kun om lørdagen tilbyder jeg ansigtsbehandlinger, hvor jeg benytter mig af produkter fra Thalgo, som er baseret på tang og alger, siger Sharon Ross.

Sharon er vaks til voks

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce