REPORTAGE: Folk kom for at se grænseoverskridende optræden i Odense. Det fik de.
CENTRUM: "Liberation through sexual freedom."Frigørelse gennem seksuel frihed, skriger den kvindelige forsanger, der denne aften gør sit for at leve op til dette ideal.

Det er torsdag, og den store sal i Studenterhuset i Odense er proppet med et par hundrede forventningsfulde fyre og nogle enkelte piger.

Udstyret med smålumre smil er de kommet for at høre og ikke mindst se heavypigebandet Rockbitch. Oppe på scenen er musikerne kun iklædt nogle tynde læderremme.

Den eneste, der har tøj på, er forsangeren. Hun starter koncerten i en sort kjole, hvor der dog er klippet huller, så både hendes bryster og trimmede underdel kommer til syne. Hun skifter under koncerten til en hvid brudekjole, og mens hun synger: "I'm all that you see", afslører hun en sort påspændingsdildo om livet.

Hun ruller et kondom på dildoen og fører den ind i bassisten, der velvilligt har bukket sig forover. Det har de tydeligvis prøvet før, for stødene får, til publikums begejstring, ikke bassisten til at slippe den tunge basgang.

Ville høre bassisten...

- Jeg kom faktisk for at høre bassisten, fordi hun er lige blevet kåret til verdens bedste, fortæller en rødskægget mand, der ønsker at være anonym.

Han medgiver dog, at det absolut ikke er noget minus, at pigerne er nøgne:

- Det trækker helt sikkert, hvisker han, inden han maser sig ind mængden for at komme helt op foran.

Her vil han på nærmeste hold kunne konstatere, hvorfor den hårde musik ikke akkompagneres af sang. Forsangeren har nemlig fået øjnene op for, at mikrofonen kan bruges til andet end at synge i. Hun har ganske enkelt "gemt" den et sted på - eller snarere - i sin krop.

Bagest i lokalet på nogle stole står et kærestepar og følger rockkællingerne på scenen. Det er femte gang, at parret ser Rockbitch.

- De skaber en god stemning, og så har min kæreste før været med bandet ude bagved, fortæller fyren med stolthed i stemmen og smiler skævt til sin kæreste.

Hun afslører, at det var en fantastisk oplevelse, men vil ikke ud med detaljerne.

- Dem må du tænke dig til, driller hun og retter igen opmærksomheden mod scenen.

Det Gyldne Kondom

Publikum hujer begejstret. Glæden bliver endnu større, da forsangeren hiver en lille kæde op, hvor der i den ene ende sidder et gyldent kondom.

- The Golden Condom, siger hun og forklarer, inden hun kyler det ud til publikum, at den, der griber det, må komme ud backstage og få sine fantasier tilfredsstillet.

Da hun med lukkede øjne sender kondomet ud over publikum, mødes det af en hær af håbefulde hænder. Det forsvinder i mængden, og der er helt stille i den store sal, indtil en fyr med julelys i øjnene rækker det i vejret.

Trods den store glæde, så må nerverne alligevel have svigtet. Fyren er i hvert fald ikke til at finde bagved efter koncerten. Til gengæld er der andre fra publikum, der har fundet vej til det lille kælderlokale, hvor bandet hygger sig.

Sex bag scenen

I en lænestol sidder en rockbitch overskrævs på en halvt afklædt kvinde fra publikum. De kæler heftigt med hinanden og ænser slet ikke, de fem andre publikummer, der sidder bænket rundt om et sofabord og nyder "forestillingen".

Kali, en af danserne fra bandet, vimser nøgen rundt og snakker med tilskuerne. Hun afslører, hvordan hun kom med i bandet:

- Jeg greb Det Gyldne Kondom til en koncert i Holland, og så blev jeg forelsket i Luci og kom med i bandet, siger hun.

At det er Luci, der er i gang med kvinden i lænestolen, bekymrer ikke Kali:

- Jalousi handler om usikkerhed. Vi er meget åbne og ærlige i bandet. Vi stoler på hinanden og kan derfor have sex med en masse forskellige mennesker, slår hun fast.

Hun holder sig dog ikke tilbage selv. Mens hun fortæller, kører en pige fra publikum sine fingre rundt på hendes krop. Pigens kæreste ser lummert til og nyder tydeligvis at se sin kæreste sammen med en anden pige.

Så slutter festen

Det hele stopper brat, da en stor rødmosset mand i læderjakke kommer ind og beordrer pigerne af sted. Det er bandets manager Tony, der nu vil have pigerne med tilbage til hotellet.

Hermed slutter en ret alternativ koncertoplevelse i Studenterhuset i Odense.
  • fyens.dk