Sejrskysset


Sejrskysset

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

læserGOLF: Ishockey-chefen løb med Stiften Cup
HOLLUFGÅRD: Meteorologerne fik for en gangs skyld ret, og regnen fossede over Hollufgård, mens Morten Vejlmark fra Odense Eventyr skrev sit eget private eventyr og vandt A-rækken i Stiften-finalen i går.

- Det var ottende gang på otte år, jeg klarede kvalifikationen, så det var da også på tide, sagde Vejlmark, 38 år, der med seks pars på stribe lagde sig i spidsen fra start.

Kæresten var med

Ved halvlegspausen efter 9. hul var Vejlmark vendt i 22 point, fire over idealscoren, og med tre slag til de nærmeste forfølgere.

Det forspring lod sig ikke hente, skønt Vejlmark måtte opgive både 14. og 16. hul - to ellers forholdsvis enkle sager, hvis man da ikke smider bolden væk i det høje græs, hvad Vejlmark netop gjorde. Men salgschefen fra Odense Ishockey Klub holdt hovedet koldt og sluttede med en fin par 4 på det svære 18. Det var nok til sejren - og til et ekstra kys fra kæresten, Berit Wedel, der var med som caddie turen rundt.

Lokket af far

- Hun var en dejlig støtte. Jeg fik et lille kys, når jeg slog et dårligt slag, og så var det glemt, sagde Morten Vejlmark, der blev lokket til at spille golf af sin far tilbage i 1992.

- Dengang var jeg fodbolddommer i danmarksserien - efter at have indset, at jeg som aktiv spiller højst kunne komme på Dalums tredjehold - og jeg fandt ud af, at golfen var et godt supplement til dommergerningen, fortalte Morten Vejlmark, der er uddannet bankmand, men som hellere ville være sælger.

- Jeg skulle på finansskole og alt det der, men jeg gad ikke læse videre, sagde Vejlmark, der i 1996 blev salgschef i OB, og som i 1999 skiftede til et lignende job i OIK.

Ud i naturen

- Jeg hed noget så fint som forretningsfører, men jeg var også den eneste ansatte. Nu er vi syv, og mit arbejde er at skaffe sponsorer og servicere dem. Og golfen er jo, social som sporten er, ideel til sponsorpleje. Jeg knytter mange gode kontakter ude på banerne. Samtidig er hver runde en stor naturoplevelse, og det er lige noget for et naturmenneske som mig, sagde vinderen af den bedste række i Stiften Cup - den 10. udgave af avisens store læserturnering, der fortsætter til samme tid og på samme sted til næste år.

25 års jubilæum

- Vi skulle gerne nå at holde både 15 og 25 års jubilæum, siger Stiftstidendes avissalgsdirektør og Klub Fyn-chef, Jan Erik Olsen.

Sejrskysset

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce