Opdateret klokken 20.17.

En gruppe personer på seks-otte mænd i slagsmål på grund af internt opgør på Vesterbro i Odense. Der er ikke noget banderelateret i slagsmålet.

Massevis af politi, blå blink og grupper af ophidsede personer har tirsdag sidst på eftermiddagen præget Vesterbro.

Omkring klokken 16.35 fik Fyns Politi en melding om masseslagsmål på åben gade foran værtshuset Billarden og skråt over for Føtex på Vesterbro.

Ifølge vagtchef Lars Thede, Fyns Politi, var der tale om en gruppe somaliere, som af ukendte årsager var kommet op at toppes og derfor endt i masseslagsmål.

De mange personer involveret i slagsmålet blev kropsvisiteret, og der blev fundet en strømpistol og en kniv.

Ifølge vagtchefen er der intet banderelateret i episoden, men har endnu ikkke nogen forklaring på, hvorfor personerne kom op at slås.

Ifølge Ugeavisen Odenses reporter Kurt Rasmussen, som overværede episoden, kom en politibil i høj fart kørende ad Ansgargade, hvorefter en kvindelig betjent sprang ud og løb ind ad porten til Billarden. Herfra lød der tumult, og flere betjente kom til. De fik en mand trukket ned ad en trappe og pacificeret i gården til værtshuset.

Betjentene måtte lægge kræfter i for at holde manden nede, hvorefter de fik ham lagt i håndjern og ført ind i en politibil. I alt var der syv-otte politibiler på stedet, og der blev foretaget flere anholdelser på Vesterbro og Vandværksvej.

Ifølge vagtchefen blev tre personer anholdt og sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen, og de har tirsdag aften fået lov til at sove deres rus ud i detentionen i kælderen på politigården.

Hvad årsagen til slagsmålet var har ingen af de anholdte haft lyst til at fortælle politiet.

  • Vestesen_Bjarke_(2015)_010

    Af:

    Kriminalredaktør