Kan du kende manden på videoen, vil Fyns Politi gerne høre fra dig. Han er fotograferet tæt på et af de steder, der i december blev forsøgt brændt af

Fyns Politi frigiver nu en video af en mand, der kan have forbindelse til de mange brande i Odense-området.

Særligt siden branden i Odense Roklub den 15. august 2015 har politiets opmærksomhed været rettet mod, at brandene kan være påsat af samme gerningsmand eller gerningsmænd.

Og nu kan der være et gennembrud på vej i sagen. Via et overvågningskamera på FKS-hallen på Tranehøjen er det nu lykkedes at finde dette foto, der viser en mulig gerningsmand til en påsat brand ved den nærliggende Dyrup Kirke fredag den 18. december klokken 23.33.

På videoen ses en person i tidsrummet mellem klokken 22.00 og 23.00 gå rundt imellem træer og buske på en måde, som gør, at politiet finder ham interessant.

-Vi håber meget, at billederne kan hjælpe os til at finde frem til gerningsmanden. Vi ved ikke, om det er gerningsmanden på videoen, men personen er i området omkring gerningstidspunktet, og det er selvfølgelig meget interessant for os at finde frem til vedkommende, siger vicepolitiinspektør Henrik Justesen fra Fyns Politi.

Manden på billedet er beskrevet således:

Mand iført mørk dynejakke med hætte og blanke lynlåse på lommer og som jakkelukke, mørkt tørklæde for underansigtet, mørke bukser og mørke sko med hvid bred stribe på ydersiden - muligvis af mærket "Puma".

Pågældende bar en mørk rygsæk på ryggen.

Fyns Politi kan kontaktes på telefon 114.

  • Thomsen_Erik_(2015)_006

    Af:

    Odenseredaktør på Fyens Stiftstidende Uddannet fra Danmarks Journalisthøjskole i Aarhus juni 1996 Har tidligere skrevet bl.a. bykulturstof og gennem en årrække kriminalstof som kriminalredaktør på avisen. Leder Odense-redaktionens 11 journalister, der hver dag dækker hele Odense Kommune

Mere om emnet

Se alle
2
Brandstifter stjal dunk før påsatte Odense-brande

Brandstifter stjal dunk før påsatte Odense-brande

Politiet har nu fået 28 henvendelser om brandstifteren

Politiet har nu fået 28 henvendelser om brandstifteren

Brandstiftersag: Politiet får mange tip efter video