To grupperinger på syv-otte unge mænd, hvoraf den ene gruppe var bevæbnet med to baseballbats og kniv, gik løs på hinanden. Balladen fortsætter tilsyneladende på Nyborgvej, hvor en person er blevet stukket med en kniv

Her kan du se mændene jagte hinanden med køller og flygte efterfølgende:

Opdatering: Mand stukket ned på Nyborgvej

En yngre mand blev slået i hovedet med en hjulnøgle og stukket to gange med en kniv, da to grupper mandag stødte sammen ad to omgange i Odense.

Efter et kølleslagsmål ved Banegårdspladsen i Odense, mødtes de selv samme grupperinger ved kilometerhusene på Nyborgvej, hvor politiet senere ankom til stedet.

Ifølge vagtchef Hans Frederiksen er en mand fra en af de to grupperinger blevet stukket ned, hvorfor man har spærret nogle af opgangene af.

- Efter optøjerne ved banegården kører de ud til kilometerhusene på Nyborgvej, og der mødes man så igen for at slås videre. I den forbindelse er der en, der bliver stukket med en kniv, så han får punkteret en lunge, og det er simpelthen i den forbindelse, at vi spærrer af derude, fortæller vagthavende Hans Frederiksen.

Fyns Politi efterforsker sagen som drabsforsøg, men kender ikke den nøjagtige grund til, at de to grupper stødte sammen.

- Men der er ikke tale om et bandeopgør. Det er nok snarere noget jalousi, der udløste slagsmålene, forklarer vagtchefen.

Politiet har i løbet af aftenen sikret spor i området. Der er endnu ingen anholdte oplyser vagtchefen.

Masseslagsmål på banegården

To grupperinger gik mandag eftermiddag klokken 15.20 løs på hinanden foran Odense Banegård Center på Østre Stationsvej.

Den ene gruppe, som var kørende i en metalfarvet Nissan Primera og var parkeret midt på Østre Stationsvej foran fodgængerfeltet, var bevæbnet med to baseballbats - det ene af aluminium, det andet formentligt af træ, samt muligvis en kniv.

Den ene gruppering jagtede den anden, og efter en del råben og jagten frem og tilbage på fortovet uden for banegårdscentret, løb gruppen med baseballbats tilbage til den ventende personbil, accelerede op, påkørte en vejafspærring i midterrabatten og fortsatte mod krydset til Nørregade.

Episoden varede ganske få minutter og blev overværet af mange forbipasserende midt i eftermiddagstrafikken.

Ifølge vagtchef Hans Frederiksen, Fyns Politi, er man senere mandag eftermiddag i færd med at finde frem til gerningsmændene.

  • Vestesen_Bjarke_(2015)_010

    Af:

    Kriminalredaktør

  • Enstrøm_Louise_(2015)_019

    Af:

Mere om emnet

Se alle
2
Sag for retten: Kølleslagsmål midt i Odense - brødre i familiefejde

Sag for retten: Kølleslagsmål midt i Odense - brødre i familiefejde

Yngre mand stukket to gange med kniv i Odense-opgør

Yngre mand stukket to gange med kniv i Odense-opgør