Den friske frost kan være en bidsk modstander, når man er uden for i disse dage. Men der er også opmuntringer undervejs.

Flyvende istallerkener under piletræerne er en af dem.

Endnu har kuldegraderne ikke givet is, der kan bære, men det behøver ikke vare længe, før man kan skøjte på oversvømmede arealer, hvor det værste uheld, man kan risikere, er en våd sok ved at træde gennem isen.

Videon og billedet er fra Munke Mose, og her kan det ikke anbefales at forsøge sig, men rundt omkring er fuglene begyndt at spankulere på isen.

  • Heidi

    Af:

    Journalist på ErhvervPlus Fyn og magasinet Business Fyn. Tidligere journalist, jourhavende og redaktionel udvikler på Nyhedsredaktionen, også hos Jysk Fynske Medier. Jeg har været lokalredaktør på Fyens Stiftstidende på Nordfyn og UgeAvisen Nordfyn indtil december 2014. Tidligere har jeg været på Fyens Stiftstidendes redaktion i Assens, hvor jeg havde ansvaret for børne- og ungeområdet. Jeg begyndte journalistuddannelsen som 30-årig, og inden da jeg har arbejdet som regnskabsansvarlig og controller med uddannelser som revisorassistent og merkonom i økonomistyring på cv'et. Min mand er også journalist. Vi bor i hus i Aarup og har sammen to døtre.