Odense: Den 20. september slår Hanne og Jens Jørgen Madsen dørene op til deres minkfarm ved Odense i forbindelse med Åbent Landbrug. Danske Minkavlere støtter Røde Kors' aktuelle arbejde i verdens brændpunkter med 25 kr. for hver besøgende på de syv minkfarme, der deltager i Åbent Landbrug.

Det kan være en god idé at afsætte det meste af søndagen, for der vil være nok at give sig til på Hanne og Jens Jørgen Madsens minkfarm ved Odense 20. september. Farmen kan besøges kl. 10-16, hvor minkavlerparret tager de fremmødte gæster med på rundvisning i minkhallerne på en moderne, dansk minkfarm.

Udover en rundvisning vil der også være mulighed for at få en guidet tur i den nærliggende skov, og farmen får også besøg af Jens Jørgen og Hannes datter, Sofie. Hun er ejer webshoppen furbysofie.dk, der sælger smukke pelsfrakker og pelsaccesories, som de besøgende kan købe på dagen. (ijn)

  • Journalist portræt

    Af:

    Journalist og reporter hos Jysk Fynske Medier. Fyens Stiftststidendes Odense-redaktion. Interview og reportage. Tager også en del billeder og film.