Flakhaven i Odense var mandag eftermiddag fyldt af børn, forældre og medarbejdere, som protesterede over de planlagte besparelser på børne- og ungeområdet i Odense Kommune

Mandag aften skal politikerne i Odense Byråd forhandle om at finde besparelser på cirka 30 millioner kroner andre steder end udelukkende på børne- og ungeområdet.

Op til mødet blev politikerne mødt af tydelige protester, da der var demonstration på Flakhaven. Pladsen foran rådhuset var fyldt med børn, forældre og medarbejdere. Der var bannere, røde faner og børn med skilte, hvor der stod: Jeg er Odenses bedste investering.

Senere mandag aften kan du se billeder fra demonstrationen på fyens.dk, og der vil komme udmeldinger fra de politiske forhandlinger i Fyens Stiftstidende tirsdag.

  • Heidi

    Af:

    Journalist på ErhvervPlus Fyn og magasinet Business Fyn. Tidligere journalist, jourhavende og redaktionel udvikler på Nyhedsredaktionen, også hos Jysk Fynske Medier. Jeg har været lokalredaktør på Fyens Stiftstidende på Nordfyn og UgeAvisen Nordfyn indtil december 2014. Tidligere har jeg været på Fyens Stiftstidendes redaktion i Assens, hvor jeg havde ansvaret for børne- og ungeområdet. Jeg begyndte journalistuddannelsen som 30-årig, og inden da jeg har arbejdet som regnskabsansvarlig og controller med uddannelser som revisorassistent og merkonom i økonomistyring på cv'et. Min mand er også journalist. Vi bor i hus i Aarup og har sammen to døtre.

Mere om emnet

Se alle
91
Aftale er på plads: Undgår at spare 20,2 millioner på børn

Aftale er på plads: Undgår at spare 20,2 millioner på børn

22
Forhandlinger i gang: Forslag om mindre til vækst, mere til børn

Forhandlinger i gang: Forslag om mindre til vækst, mere til børn

10 talere klar til børnedemonstration på Flakhaven