Scoop: Miley Cyrus nyt hovednavn på Tinderbox

Miley Cyrus, her fotograferet til den 61. udgave af Grammy Awards i USA i februar, bliver et af årets absolutte hovednavne på Tinderbox. Hun blev verdenskendt i børne- og ungdomsserien Hannah Montana og har siden vist sig om en af tidens allerstørste kvindelige popstjerner. Foto: Lucy Nicholson/Reuters/Scanpix

Scoop: Miley Cyrus nyt hovednavn på Tinderbox

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Onsdag præsenterede Tinderbox resten af navnene til sommerens festival. Blandt dem var amerikanske Miley Cyrus, der regnes for at være en af tidens allerstørste kvindelige popstjerner. Festivalens musikbudget er nu oppe på 58 millioner.

Der er tre måneder til årets Tinderbox, og efter et par sløve måneder har festivalen præsenteret knap 30 navne på to uger. Årets plakat ligger nu klar, og det er uden sammenligning megastjernen fra USA, Miley Cyrus, der er det altoverskyggende navn blandt de 25 sidste.

- Ingen har som Miley Cyrus konverteret en karriere som populær barnestjerne på tv til en provokerende, farvestrålende og konstant grænsesøgende karriere som popstjerne, der kun har gjort hende til et endnu større og mere omdiskuteret navn, siger talsmand for Tinderbox, John Fogde.

Siden Miley Cyrus i 2008 sprang ud som sanger i eget navn, har hun solgt 16 millioner plader, ligget nummer et på albumhitlisten i USA tre gange og haft verdensomspændende hits med sange som "Malibu", "We Can't Stop" og "Wrecking Ball".

Sidstnævnte har mere end en milliard visninger alene på Youtube, hvilket var en afgørende faktor, da Time Magazine i 2014 for anden gang listede hende som én af de 100 mest indflydelsesrige personer i verden.

Senest har Miley Cyrus medvirket på Mark Ronsons seneste hit, "Nothing Breaks Like a Heart", hvor den 26-årige sanger viser, at uanset om det er pop, rock, rap eller country, så mestrer hun det.

- Miley Cyrus har kun én gang tidligere spillet i Danmark, så det er lidt af en sensation, at den millionsælgende megastjerne har valgt at spille på Tinderbox som et ud af kun en håndfuld shows i Europa denne sommer. Vi er vanvittigt begejstrede over, at det er lykkedes at få så stort et navn med i sidste runde offentliggørelser, siger John Fogde.

Der har været enorm efterspørgsel på et stort popnavn, og med Miley Cyrus forventer John Fogde og festivalchef Brian Nielsen, at en kritik forstummer.

- Vi har leveret et af de største popnavne i verden netop nu. Programmet i år er vanvittigt stærkt, og det har krævet et markant større musikbudget end tidligere. I år bruger vi ikke mindre end 58 millioner på musik, så prisreguleringen på billetten er geninvesteret i programmet, siger John Fogde.

Svensk top-dj på Magicbox

Miley Cyrus får følgeskab af 24 andre spændende navne, hvor særligt legendariske Giorgio Moroder, der optræder med et dj-sæt, den britiske dancehall-rapper Stefflon Don samt svenske Eric Prydz, der bliver det ubetingede hovednavn på Magicbox.

- Den populære svenske dj har haft internationale hits som "Proper Education" og "Pjanoo" og har stået bag remixes for verdensstjerner som Depeche Mode, Calvin Harris og Duran Duran, der som bekendt også optræder på årets festival. Prydz ligger i top-20 på DJ Mags liste over verden største dj-navne, og lørdag aften står han som sidste navn på Magicbox, siger John Fogde.

Den samlede liste over nye navne på årets festival ser således ud: Miley Cyrus, Giorgio Moroder, Michael Falch, Stefflon Don, Dean Lewis, Den Gale Pose, The Marcus King Band, Crown the Beast, Karenina, Trouble Is, Eric Prydz, Deniz Koyu, Deorro, Kris Kross Amsterdam, TooManyLeftHands, Tujamo, Anna Lunoe, Baltzer, CID, CRISTOPH, Mambo Brothers, Skiy, Vigiland og Zookeepers.

- Selv om det betragtes som det endelige program for Tinderbox 2019, er der dog stadig mulighed for, at der vil blive føjet et par navne mere til, når vi kommer tættere på festivalen, siger John Fogde.

Tinderbox 2019 afvikles i Tusindårsskoven i Odense 27. til 29. juni. Billetter kan købes via Tinderbox.dk.

Scoop: Miley Cyrus nyt hovednavn på Tinderbox

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce