Vi bruger cookies!

fyens.dk bruger cookies til at give dig en god oplevelse og til at indsamle statistik, der kan være med til at forbedre brugeroplevelsen. Hvis du klikker på et link på www.fyens.dk, accepterer du samtidig vores cookiepolitik. Læs mere


Santa Maria med kødsovs


Santa Maria med kødsovs

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

ÆLDREMAD

Odense Storkøkken: "Chili con carne"

En let depression truer efter mandagens panerede flæsk med selvdøde kartofler og nu udsigten til en bakke 14 dage gammel chili con carne.

Klassikeren er tilberedt 2. juni og er reelt kødsovs med brune bønner. Bønnerne fylder kun lidt i bakken - måske for ikke at skræmme de ældre - og chili-smagen er afdæmpet. Men små firkantede stykker hvidløg med bid gør deres opgave godt.

Måske er der vitaminer i parboiled ris, men de er underholdende som en tysk motorvej og tørrer mundhulen ud. De små stykker broccoli og blomkål er skamkogt, gulerødderne vandede.

Tre små stjerner for smagen af hvidløg og Santa Maria-dåsen med tex mex chili, men gastronomisk set var det i første gear op ad bakken ved Kassel. I morgen venter en bakke med oksesteg og haricots verts.

Morten Vilsbæk

Santa Maria med kødsovs

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.