En ekspedient i Fakta på Mågebakken 2 i Sanderum blev fem minutter før lukketid søndag aften truet til at udlevere kassebeholdningen.

Røveren, der truede med en kniv, forsvandt efterfølgende med det mindre beløb, som var i kassen. Det er ukendt i hvilken retning manden løb.

Ekspedienten ringede først til sin souschef, der kom til butikken. Herefter ringede de til Fyns Politi, der først kom til stedet kl. 21.15, 20 minutter efter røveren var forsvundet. Derfor kastede politiets eftersøgning i området heller ikke noget af sig, lyder det fra vagthavende, Lars Thede.

Ekspedienter var dog i stand til at give et signalement af manden. Han bar maske, sort trøje og sandfarvede bukser, Han er cirka 180 centimeter høj og snakker gebrokkent dansk.

Fyns Politi vil gerne høre fra vidner, der kan have set manden løbe væk fra butikken. Politiet kan kontaktes på telefon 114.

  • Jørgensen_Kristina_Lund_(2015)_15

    Af:

    Jeg har siden 2012 været uddannelsespolitisk journalist på Samfundsredaktionen med ansvar for at dække for uddannelse og dannelse af vores børn. Fra vuggestue til de højere læreranstalter. Jeg har været på Fyens Stiftstidende siden 2005 og har tidligere skrevet for weekendredaktionen, erhverv, web, og tillæg. Jeg bor i Odense og har tre børn.