Makeover

Vind en makeover til en værdi á 5000 kroner

Vind en Makeover

Er du klar til at ændre din hår- og tøjstil. Så giver Ugeavisen Odense dig nu muligheden for at vinde en makeover i samarbejde med Salon Lotrups Gård, Lotrups Gård 5, Odense C og By K, Kongensgade 1, Odense C. Det er indehaverne af de to forretninger Alice Sørensen og Bettina Thomsen, som er blevet enige om at vinteren har været alt for lang, kold og grå, så nu vil de gerne sammen sparke foråret i gang, ved at udlodde en makeover til en samlet værdi á ca. 5000 kroner.

Makeover konkurrence

Sådan deltager du:Send en mail til hasse@uao.dk

Husk at vedhæfte et nyt vellignende foto af dig selv i hel figur.

Husk at oplyse: Navn, alder, adresse og telefon nummer

Og husk at fortælle i din mail hvorfor du skal være den heldige vinder af en makeover.

Vi skal have din mail senest torsdag den 23. marts kl. 9

Nyt look og ny stil

Så er du kvinde og klar på at lade frisørerne i Salon Lotrups Gård frit arbejde med dit hår og give dig et helt nyt look, og trænger du til at blive klædt på med nyt smart tøj, så skal du deltage i makeover konkurrencen, hvor du kan vinde denne oplevelse. Makeoveren vil ske torsdag den 6. april. Her står Alice Sørensen, der er indehaver af Salon Lotrups Gård, klar til at tage imod vinderen kl. 9. Den heldige vinder vil blive forkælet med klip, farve, bryn, hårkur samt få lagt en make-up. Efter at have været igennem flere timers håroplevelse, går turen derefter videre til Kongensgade 1, hvor Bettina Thomsen står klar til at klæde vinderen på, fra top til tå med tøj fra By K.

 Vi skiller os ud ved at være en salon, der favner alle uanset alder og køn.

Alice Sørensen

Salon Lotrups Gård

Alice Sørensen åbnede for 7 1/2 år siden Salon Lotrups Gård. Salonen har i dag 3 ansatte. - Vi skiller os ud ved at være en salon, der favner alle uanset alder og køn. Vi går meget op i at fagligheden skal være helt i top, vores kunder skal kunne mærke, at her er de kommet til en salon, hvor frisørerne ved, hvad de har med at gøre og som er eksperter i at kunne give kunden en frisure, der passer til deres ansigt. Vi gør meget ud af at vise, hvad vi kan, så man kan gå ind på vores facebookside Salon Lotrups Gård og se vores arbejde, siger Alice Sørensen.

By K

By K der er ejet af Bettina Thomsen har ligget i Kongensgade 1 i 4 1/2 år.- Butikken forhandler danske og udenlandske mærker indenfor tøj, sko, interiør og accessories. Det er en lille spændende butik, hvor jeg går meget op i ærlighed overfor kunderne. Jeg vil gerne have kunder der går glade herfra, så de en anden dag vender tilbage til butikken fordi de har haft en god oplevelse hos By K. Derfor er det vigtigt for mig, at jeg kan stå inde for det jeg sælger i butikken og at jeg kan rådgive mine kunder, så de får det tøj der passer til dem, og ikke bare sælger noget for at tjene penge. Jeg forsøger også at få kunderne til at prøve noget de måske ikke i første omgang tænker er deres stil, men hvis jeg kan se det kunne sidde godt eller har en god farve til kunden, så vil jeg gerne lade kunden prøve tøjet, og måske falder de for det de aldrig havde set dem selv gå med nogensinde. Nogen gange har vi alle brug for lige at skulle overskride vores grænser en smule, for så at finde ud af at det var det rigtige, siger Bettina Thomsen.

Sådan deltager du

For at deltage i makeover konkurrencen skal du indsende en mail til hasse@uao.dkI denne mail skal du vedhæfte et nyt vellignende foto af dig selv i hel figur. Og fortælle os hvorfor det lige præcis er dig der skal vinde en makeover.Husk at udfylde dine kontaktoplysninger: Navn, alder, adresse og telefon nummer.Du skal være klar på at møde op torsdag den 6. april kl. 9 hos Salon Lotrups Gård og forvente at gå fra By K med et nyt look og nyt tøj, omkring klokken 14. Og vigtigst af alt du skal være klar til at lade dig glide tilbage i frisørstolen og give frisøren lov til at ændre din hårstil.

Kom i avisen

Sidst men ikke mindst skal du være klar på at før og efter billeder vil blive bragt i forbindelse med en opfølgende artikel i Ugeavisen Odense.

Sidste frist for at deltage i konkurrencen er torsdag den 23. marts kl. 9

  • Af: