På lørdag uddeler Paradis gratis is til alle forbipasserende mellem klokken 10 og 14. Det sker for at markere, at foråret - og dermed sæsonen for is - er på vej

DMI's vejrudsigt lover tre-fem grader, men for iskæden Paradis begynder is-sæsonen alligevel allerede på lørdag den 27. februar, når i alt 36 Paradis-butikker på landsplan skyder foråret i gang for danske is-elskere med gratis is til alle.

Sidste år forærede Paradis 185.000 kugler friskrørt sorbet og mælke-is væk til de is-glade gæster på åbningsdagen, og det var ny rekord.

Martin Andersen, direktør i Paradis Danmark, forventer en ny rekord lørdag, siger han i en pressemeddelelse.

- Sidste år spiste vores trofaste kunder omkring 12 tons is på åbningsdagen, og vi har forberedt os på at producere endnu mere friskrørt is fra morgenstunden i år. Hvert år slutter flere og flere danskere sig til traditionen, som er blevet en måde at fejre det forestående forår for familier, børn og voksne i alle aldre. Vi glæder os til at fejre dagen med de besøgende.

I Odense er der to Paradis-butikker henholdvis på hjørnet af Klaregade og Mageløs i centrum samt i Rosengårdcentret.

Simon Brandt fra Paradis i Odense, som avisen har talt med, erkender, at tre til fem grader måske er lidt køligt isvejr. Men han forventer alligevel mange besøgende.

- Der plejer at være kæmpe kø uanset hvad. Det er en god måde at vise, at nu er vi i gang igen efter at have holdt vinterlukket. Der skal nok blive gang i den. Vi har allerede over 3000 tilmeldte på Facebook, siger han.

Der er to kugler gratis is til alle, der møder frem.

  • Blichfeldt_Rune

    Af:

    Uddannet fra Danmarks Journalisthøjskole i Aarhus i 2004. Samme år ansat på Fyens Stiftstidende. Siden 2005 på Odense-redaktionen. Har siden 2007 især dækket byudvikling. herunder emner som Odense Letbane og ombygningen af Thomas B. Thriges Gade.