Sådan spilles Stiften Cup


Sådan spilles Stiften Cup

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Alle runder, også finalerne, spilles som en stableford over 18 huller. Der spilles i fire rækker:

A: handicap 0-12 (herrer), 0-10.6 (damer).

B: 12.1-22.7 (herrer), 10.7-21.5 (damer).

C: 22.8-33.5 (herrer), 21.6-32.5 (damer).

D: 33.6-72 (herrer), 32.6-72 (damer).

Fra hver af de fire kvalifikationsdage går den bedste tredjedel i hver række videre til søndagens finaler. Formentlig også flere, for alle med samme score som cuttet (adgangskravet) kommer med. Hvis finalekravet en given dag for eksempel er 30 stablefordpoint, går alle med 30 og derover videre.

På hver kvaldag er der præmier til de tre bedste i hver række. I finalerne præmieres de seks bedste i hver række. I tilfælde af pointlighed vinder laveste spillehandicap. Står to eller flere stadig lige, afgøres rækkefølgen af, hvem der var bedst på de sidste huller - og, hvis stillingen stadig er lige, i omspil på putting green efter først vundne hul.

Alle præmier, også fra de indledende runder, overrækkes søndag - sammen med lodtrækningsgevinsten på 10.000 kroner til en golfrejse med DFDS. Vinderen trækkes fredag, når den sidste kvalifikationsrunde er spillet, og skal være til stede søndag, hvorimod vinderne af de øvrige lodtrækningspræmier og vinderne af ugens nærmest flaget-konkurrencer får deres gevinster tilsendt, hvis de ikke er i klubhuset.

Deltagerne placeres i A-, B-, C- eller D-rækken efter det handicap, der er gældende på spilledagen. Ændres det under turneringen, spiller man naturligvis en eventuel finale i sit nye handicap - men i den samme række som på kvaldagen.

Medmindre det på forhånd er aftalt med matchledelsen eller med starteren på 1. teested, er brug af mobiltelefon under spillet forbudt. Første gang telefonen ringer, koster det to straffeslag - anden gang diskvalifikation.

Sådan spilles Stiften Cup

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce