Så har Klingenberg også set Klingenberg


Så har Klingenberg også set Klingenberg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

BESØG: Dansktopsangeren, der fik succes som morgenbolle-dame i musicalen "Simon," er i Odense for at indlæse lydbog
CENTRUM: - Det er da skægt det her. Jeg har hørt så meget om Klingenberg her i Odense, og nu ser jeg for første gang, at det er et fin stor plads med masser af liv. Lige midt i byen. Det er som at møde sig selv.

Annette Klingenbergs lyseblå øje ligefrem lyser af glæde, da hun besigtiger pladsen ved Magasin i Odenses centrum.

- Måske har min fynske familie lagt navn til. Min far hed Alfred Klingenberg og kom fra Vester Hæsinge. Selv om min mor og far ikke var gift, så ønskede min far, at jeg skulle have hans efternavn. Så jeg er en ægte Klingenberg, siger den gamle dansktop-dronning, der er på et ikke helt almindeligt sommerjob i Odense.

Hun er i byen for at indtale sin bogsucces "Livet er vigtigere" som lydbog - til glæde for blinde og svagtseende.

Lille bitte kabine

Det sker hos firmaet Audioteket på Døckerslundsvej 33 i Skibhuskvarteret, hvor hun i en lillebitte kabine time efter time læser op af den bog, hun udsendte sidste år, hvori hun beskriver sit dramatiske liv.

- Det er smadder hyggeligt, men det er meget sværere, end jeg havde drømt om, fortæller Annette Klingenberg efter af have talt til en mikrofon i fem stive timer.

- Mit forlag foreslog mig at lave dette projekt, og jeg tror, jeg sagde ja til noget, jeg ikke vidste, hvad var. Jeg ville hellere have sunget 70'er-hits som Mini Max og Sytten år for 10.000 mennesker, siger Annette Klingenberg, 56 år, der efter 10 år med kræft-spøgelset hængende på sig, betegner sig som et helt nyt menneske.

En glad turist

- Lige nu er jeg en glad turist i en skøn by og campist i Blommenslyst, siger sangerinden, hvis navn fik en re-næssance, da hun for nylig som trold af en æske dukkede op som saftig morgenbolledame i musical-succesen Simon.

Da havde hun ikke stået på en musicalscene siden 1972, da hun spillede Hair med Eddie Skoller, Jør- gen Olsen og Sanne Salomonsen.

- Nu har jeg fået blod på tanden, så alle dem, der har været glade for at være fri for mig, må nu med sorg i sinde finde sig i, at jeg vender tilbage som både sanger og skuespiller. Jeg har rigtig meget lyst til så mange ting, at I ved det.

Lyder det fra Annette på Klingenberg.

Så har Klingenberg også set Klingenberg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce