Odense-skuespiller har engageret Lise-Lotte Lohmann og Leif Maibom - 22. januar til 16. februar på Magasinet
ODENSE: Det er ikke længere et rygte.

Nu ligger det fast, at Odense Vinter Revy lægger beslag på Magasinet fra torsdag den 22. januar (premiere) til mandag den 16. februar.

Bag idé og afvikling står skuespilleren Lars Arvad, 28, der alene satser noget nær "en bondegård" på at realisere sin drengedrøm, om at stable Odense-revy på benene.

Ambitiøse Lars Arvad har engageret to af revyscenens rutinerede navne, Lise-Lotte Lohmann og Leif Maibom.

Stolt revydirektør

- Jeg er stolt over, at humørbomben Lise-Lotte og alsidige Leif vil være med til at skubbe revyen i gang - de kender revygenren ud og ind, siger Lars Arvad.

Derved mødes den yngste med revy-Danmarks mest erfarne direktør.

Allerede som stor dreng gik Lars Arvad og drømte om, at lave vinterrevy i Odense, fordi han var overbevist om, at byen manglede sådan en størrelse - og det mener han stadig nu 15 år senere.

På elevskole i Århus

Kun 18 år gammel stod han bag "Panik i Teltet", og fem år senere ville han leve sin skuespiller helt ud. Han søgte ind på elevskolerne og blev optaget i Århus (2002-2006).

Jeg lærte for alvor det svære revyfag, da jeg var med i Århus Revyen, instrueret af Søren Østergaard, siger han og tilføjer, at der mangler et navn revyplakaten.

En dame, der skal kunne lidt af hvert hende er jeg på udkik efter.

For nylig sluttede Lars Arvad et engagement hos revyvennerne i Bullerup, hvor det hele begyndte - og hvor han både spillede med og instruerede forestillingen.

Lige nu og frem til den 23. august spiller han Holbergs Maskerade i København.

Lægger kabale i toget

- Jeg pendler hver dag mellem Odense og København, og der i toget forsøger jeg at få kabalen til at gå op, siger Lars Arvad, der selv vil på scenen i Odense-revyen.

- Selvfølgelig skal jeg være skuespiller i min egen forestilling, ellers gad jeg slet ikke være med. Og jeg skal også være instruktør og scenograf.

Billetter 1. september

- Min største udfordring bliver til gengæld nok, at jeg skal bestemme, i hvilken retning revyen skal køre. Samt at trække i alle trådene, som for eksempel at skaffe 10 mand til bagscenen, kontrollører, syersker og kulissedesignere. Derimod er musikken hjemme, den står kapelmester og pianist Thomas Pakula for.

Og billetterne?

- De sættes til salg fra den 1. september hos Danbillet og det er en oplagt julegaveidé.
  • Fyens Stiftstidende

Mere om emnet

Se alle
Revy for 24 år siden

Revy for 24 år siden