Så er der snaps på vej til de gamle

Danmarks Kartoffel Råd sender 900 flasker snaps ud til plejehjem i Danmark. Det gjorde man også sidste år, og da blev det bivånet af blandt andre direktør for Danske Fragtmænd, Preben Greibe og oldermand i Danmarks Kartoffel Råd, Carsten Abild..

Så er der snaps på vej til de gamle

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

900 flasker brændevin står klar til Danmarks største ældrefest på søndag.

Hos Danske Fragtmænd på Tietgens Boulevard står omkring 900 flasker brændevin klar til at blive sendt ud i landet. De er øremærket til flere end 300 ældreinstitutioner i 93 kommuner i hele landet.

For det skal være så dansk, som det kan blive, når det på søndag er valdemarsdag - vor nationale flagdag. Den er samtidig blevet gjort til hele Danmarks kartoffeldag, og det skal fejres ude på ældreinstitutionerne med nye kartofler. Og dertil hører altså en dram.

Så Danmarks Kartoffel Råd har fået De Danske Spritfabrikker til at sponsere de 900 flasker, som Danske Fragtmænd A/S i morgen vil køre ud i landet - ikke som promillekørsel, men procentkørsel.

Hele idéen er 10 år gammel og stammer fra plejehjemmet Elmegården i Otterup, hvor en pårørende "smuglede" nye kartofler ind til sin mand og ønskede, at alle beboere bare én gang om året fik nye kartofler. Den tanke greb Danmarks Kartoffel Råd, og nu er der altså en dram på vej til de gamle til søndagens store ældre- og kartoffelfest, som omkring 45.000 plejehjemsbeboere tager del i.

Så er der snaps på vej til de gamle

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce