Rygte: Kommunal topchef er på vej væk

Stefan Birkebjerg Andersen tiltrådte som direktør i Udviklingsforum Odense i 2007, nu sættes han i forbindelse med nyt topjob i Kolding Kommune.
Foto: Jørgen Hansen

Rygte: Kommunal topchef er på vej væk

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Stefan Birkebjerg Andersen kan være ved at droppe højprofileret stilling som leder af Udviklingsforum. Ren spekulation, siger han selv.

Odense: Snakken går livligt på mange af kommunens kontorer med højtstående embedsmænd, efter at dagbladet JydskeVestkysten mellem jul og nytår bragte artikler om, at en af Odense Kommunes topchefer er blevet tilbudt en topstilling i Kolding Kommune.

Udviklingsforums direktør Stefan Birkebjerg Andersen er genstand for spekulationerne, som kommer stærkt bag på ham selv.

Ifølge avisen er han tilbudt jobbet som byudviklingdirektør i Kolding, en nyoprettet stilling, efter at flere forvaltninger slås sammen.

Glad for sit arbejde

Stefan Birkebjerg Andersen har kun denne kommentar til skriverne i JydskeVestkysten:

- Jeg er gjort bekendt med, at JydskeVestkysten har spekuleret i navne på en mulig ny direktør i forbindelse med en større forvaltningssammenlægning.

- Jeg har også set, at mit navn er blevet nævnt, hvilket jeg da er beæret over. Det er imidlertid ren spekulation, da jeg har en uopsagt kontrakt som direktør for Udviklingsforum, og i øvrigt er helt overordentlig glad for mit arbejde.

Stefan Birkebjerg Andersen kom til Odense i 2007 fra en stilling som direktør for kulturforvaltningen i Kolding Kommune, hvor han satte tydelige fingeraftryk.

Vækst til Odense

Udviklingsforum Odense er det organ, som skal trække vækst til kommunen gennem en række tiltag.

Flere af byens førende erhvervsfolk har sæde i Udviklingsforum sammen med ledende politikere og organisationsfolk.

Stefan Birkebjerg Andersen har fra dag ét i jobbet som direktør for Udviklingsforum understreget, at han var meget glad for stillingen, og at arbejdet var yderst vigtigt for Odenses udvikling.

I efteråret er flere arbejdsområder endda lagt ind under hans vinger.

Posten som direktør for Udviklingsforum regnes for en af de vigtigste embedsmandsposter i kommunen.

Rygte: Kommunal topchef er på vej væk

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce