Royal indvielse af nyt studenterhus

Det nye studenterhus, der flytter ind i det gamle musikbibliotek, indvies den 2. september
Foto: Kim Rune

Royal indvielse af nyt studenterhus

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Hendes kongelige højhed prinsesse Marie klipper snoren sammen med borgmester Anker Boye (S)

Odense: Det nye studenterhus er ved at være færdigt og klar til indvielse. Det gamle musikbibliotek har gennemgået en forvandling, så det nu snart er klar til at være samlingspunktet for de studerende.

Studenterhuset indvies mandag den 2. september klokken 15, hvor hendes kongelige højhed prinsesse Marie i samarbejde med Odenses borgmester Anker Boye (S), klipper snoren.

Derudover vil borgmesteren holde en tale , mens rektor for Syddansk Universitet, Jens Oddershede, og formanden for Foreningen Studenterhus Odense, Ida Tanita Sørensen byde alle de studerende velkommen til det nye hus.

Løbende tilpasning

Det nye studenterhus er et samarbejde mellem en lang række uddannelser i Odense, Odense Kommune, Foreningen Studenterhus Odense samt en række fonde og sponsorer. Huset vil indeholde Studievalg Fyn og en biblioteksfunktion for de studerende, men tilbudene i det nye hus skal ændre sig med tiden.

- Vi vil i opstartsperioden have fokus på, hvilke servicefunktioner, de studerende efterspørger og vil løbende tilpasse funktionerne i huset, så de kan bruges af flest mulige studerende, siger Peter Lykkegaard Hansen, studenterformand for Syddanske Studerende på SDU.

Som et fast element i det nye studenterhus vil der være en café, drevet af Foreningen Studenterhus Odense.

- Studenterhusets café bliver de studerendes nye pusterum og mødested i Odenses centrum, hvor der vil være særlige gode priser for studerende ved fremvisning af deres studiekort. Caféen vil også være udgangspunkt for mange forskellige aktiviteter, hvor der vil være noget for enhver smag, så alle studerende i Odense har lyst til at bruge huset, siger Ida Tanita Sørensen.

Royal indvielse af nyt studenterhus

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce