Opdateret klokken 20.47 med flere detaljer.

Lokalbrugsen i Sankt Jørgens Gade har flere gange haft røveri, og onsdag sidst på eftermiddagen skete det igen. Politiet efterlyser gerningsmand i khakigrønne bukser og sort dunjakke.

Det er langt fra første gang, at Lokalbrugsen i Sankt Jørgens Gade har haft røveri, og onsdag sidst på eftermiddagen skete det så igen.

Klokken 17.36 fik alarmcentralen et opkald på 112 om røveriet, og betjente fra Fyns Politi blev omgående sendt til stedet.

En mand var kommet ind i forretningen og gik direkte til kassen, hvor han forlangte at få udleveret penge. Ekspedienten udleverede de sedler, der var i kassen, hvorefter manden forlod butikken, satte sig på en citybike og flygtede ind ad Sankt Jørgens Gade i retning mod centrum. Under hele episoden havde manden sin venstre hånd i jakkelommen som en latent trussel. Der blev ikke truet med et synligt våben.

Ifølge ekspedienten var der tale om en voksen mand iført en sort dunjakke med hætte, som var snøret helt sammen, så den skjulte det meste af ansigtet. En mærkat på dunjakken var skjult med sort tape, og han var også iført khakigrønne bukser, sorte kondisko og sorte handsker. Manden var omkring 175 til 180 centimeter høj, almindelig af bygning, og han havde mørke eller sorte øjenbryn.

Gerningsmanden kom af sted med en meget lille kontantbeløb.

  • Vestesen_Bjarke_(2015)_010

    Af:

    Kriminalredaktør