Røveri mod ung mand på gaden


Røveri mod ung mand på gaden

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

OVERFALD: 18-årig tildelt 10-20 spark i ansigtet og på kroppen og frarøvet 250 kroner

CENTRUM: En 18-årig mand fra Agedrup render i dag rundt med en flækket læbe, hudafskrabninger ved det ene øre, et blåt øje og rifter på hånden, efter at han har været udsat for røveri midt i Odenses centrum.

Den 18-årige kom natten til lørdag gående ad Nørregade i retning mod banegårdscentret, da han pludselig blev passet op af en ung mand af anden etnisk oprindelse end dansk ved krydset til Østre Stationsvej.

- Han havde hætten oppe omkring hovedet, og lige pludselig var der en person, som stødte ind i ham, formentligt med vilje, fortæller kriminalkommissær Frits Hendriksen-Nielsen, Odense Politi.

Den unge udenlandske mand spurgte provokerende den 18-årige "hvad fanden har du gang i".

Den 18-årige forsvarede sig og sagde, at han ikke mente, han havde gjort noget forkert.

Derefter fik han et kraftigt slag i nakken af yderligere to udlændinge, som var dukket op, uden at den 18-årige havde lagt mærke til det.

Tumlede om på fortov

Den 18-årige sank først på knæ og tumlede bagefter om på fortovet.

- Derefter fik han en del spark i hovedet og på kroppen. Ifølge hans egen forklaring mellem 10 og 20 spark, og ingen af mændene sagde noget til ham, siger Frits Hendriksen-Nielsen.

I et forsøg på at få stoppet sparkene greb den 18-årige i lommen efter de penge, han havde på sig, for at give dem til voldsmændene. Der var tale om cirka 250 kroner i kontanter.

En af dem forlangte også at få hans mobiltelefon, som han tog ud af sin jakkelomme og afleverede. Den røg dog ned på fortovet, hvor den blev knust.

Derefter løb de tre gerningsmænd væk fra stedet og efterlod den sårede unge mand alene på fortovet.

Han har efter røveriet haft svært ved at beskrive de tre gerningsmænd over for politiet, bortset fra, at det er tale om udlændinge.

Manden, som stødte ind i den 18-årige, beskrives som 17-25 år, almindelig af bygning, 185-190 centimeter høj, og sportstrænet.

Gerningsmanden havde en hætte trukket op over hovedet. Han var iført en sort, kort jakke med hvid kant omkring hætten og sorte bukser. Han talte arabisk med sine medsammensvorne.

Den 18-årige måtte efter gaderøveriet til behandling på skadestuen på Odense Universitetshospital for at blive behandlet for sine sår.

Selv om vi endnu kun er halvvejs inde i årets første måned har der allerede været flere røverier.

- Det her er røveri nummer syv i løbet af årets første 14 dage, siger Frits Hendriksen-Nielsen bekymret.

Politiet vil gerne i kontakt med personer, som har set gaderøveriet. Politiet kan træffes på telefon 66 14 14 48.

Røveri mod ung mand på gaden

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce