To yngre mænd røvede søndag aften en tankstation i Odense med en køkkenkniv. Vidner jagtede dem, da de stak af, men mistede synet af drengene.

To unge mænd truede søndag aften klokken 18.34 ekspedienten på en tankstation på Sandhusvej i Odense med en køkkenkniv.

De to røvere fik et mindre kontant beløb og en pakke Prince Light fra ekspedienten, inden de løb fra butikken i retning mod Skibhusvej. Det oplyser Fyns Politi.

To vidner så drengene spurte fra tankstationen og satte i løb efter dem. Vidnerne fulgte dem til Sprogøvej, hvor drengene delte sig. Den ene løb mod plejehjemmet i området, mens den anden løb nedad en vænge.

Da mistede vidnerne synet af drengene, og selvom politiet har været på udkig efter røverne, er de endnu ikke blevet set.

Somaliske drenge mellem 15 og 18

Vidner beskriver de to unge røvere som af sandsynligvis somalisk afstamning, i alderen 15 til 18 år, og begge var mellem 175 og 180 centimeter høje.

Den ene unge mand var iført sort jakke, sorte benklæder og en sort kasket, mens den anden var iklædt sort dynejakke, sorte benklæder og en sort kasket.


Hvis du har oplysninger i sagen, så kontakt Fyns Politi på 114

  • Yilmaz Polat

    Af:

    Jeg er jourhavende og journalist på Aktualitet, samfund og erhverv. Jeg har tidligere været i praktik på Fyens Stiftstidende, hvor jeg blandt andet sad på Middelfart-, Samfund og Erhverv- og Nyhedsredaktionen.