Shell-tankstationen på hjørnet af Svendborgvej og Hjallesegade i Odense var natten til fredag udsat for røveri - men tanken har ingen kassebeholdning, så røveren måtte nøjes med en pakke tyggegummi.

Klokken 00.42 natten til fredag modtog Fyns Politi en anmeldelse om et røveri på Shell-tankstationen på hjørnet af Svendborgvej og Hjallelsegade i Odense.

En mand havde med en pistol truet den ansatte på Shell-tanken til at udlevere kassebeholdningen, og da dette ikke kunne lade sig gøre, fordi tankstationen er pengeløs, ærgrede han sig og tog i stedet en pakke tyggegummi og løb fra stedet. Det oplyser vagtchefen ved Fyns Politi.

Manden beskrives som mellem 20 og 25 år, 190 centimeter høj og spinkel af bygning. Han har karakteristiske markerede kindben, er glat i ansigtet og taler dansk. Ved røveriet var han iført sorte bukser og en sort hættetrøje, som han trak op over ansigtet, da han trådte ind på tankstationen.

Fyns Politi har endnu ikke fundet frem til gerningsmanden og hører derfor gerne fra eventuelle vidner til røveriet - eller andre der måtte have oplysninger om sagen - på telefon 114.

  • Af:

Mere om emnet

Se alle
18
Politiet leder: Kan du genkende tankstation-røver?

Politiet leder: Kan du genkende tankstation-røver?