Røvere jagtet med 150 km/t


Røvere jagtet med 150 km/t

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fyns Politi jagtede udenlandske røvere fra Åsum til Kerteminde med 150 kilometer i timen. Undervejs kastede røverne tyvekoster ud ad bilvinduet

Efter 16 kilometers biljagt mistede fire udenlandske røvere onsdag eftermiddag herredømmet over deres Ford Mondeo, ramte en lygtepæl og endte i en have nær havnen i Kerteminde. Her anholdt politiet de fire mænd, som det betegner som romaer. De anholdte er henholdsvis 40, 23, 16 og 14 år gamle og kommer fra Sverige, Holland og Italien. To af de anholdte er brødre.

Politiet blev første gang opmærksom på Mondeoen, da flere bilister omkring klokken 15 fortalte om bilen, der slingrede ind og ud fra nødsporet på den fynske motorvej omkring Middelfart og Aarup og var til stor fare for de øvrige bilister. De udsendte patruljer fandt dog ikke bilen.

Knytnæve i ansigtet

Så klokken 16.47 fik politiet en anmeldelse om røveri på Tietgens Allé i Odense, hvor Mondeoen blev set igen.

De fire mænd var brudt ind i en villa, hvor de stjal omkring 10.000 kroner og en mobiltelefon. Men ejerne, et ægtepar omkring de 60 år, kom hjem og overraskede tyvene.

Manden forsøgte at holde en af mændene tilbage, men blev ramt af et knytnæveslag over øjet. Dermed havde tyveriet udviklet sig til røveri.

Efter anmeldelsen placerede politiet patruljer på strategiske steder i området, og en af dem spottede Mondeoen i Åsum.

Men da betjentene forsøgte at standse røverbanden, stak den af mod Bullerup, hvor den påkørte en parkeret bil, men fortsatte mod Munkebo.

Kastede tyvekoster ud af bil

Flugtbilen kørte flere steder over for rødt med over 150 kilometer i timen, og under flugten kastede røverne blandt andet en bærbar computer og porcelæn ud ad vinduet.

I Kerteminde kørte røverne venstre om en rundkørsel og over for rødt lys i krydset Hans Schacksvej/Langegade.

På havnen mistede føreren endelig kontrollen over bilen og ramte en lygtepæl. Bilen endte i en have, hvor politibetjentene kunne anholde de fire.

Fyns Politi er nu ved at undersøge røvernes besynderlige kørsel på motorvejen, og hvor den bærbare computer og porcelænet kommer fra.

Røvere jagtet med 150 km/t

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce