Røver ville gerne i fængsel


Røver ville gerne i fængsel

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

25-årig forsøgte at røve Superbrugsen for at betale gæld

ODENSE: Der var ingen modvilje at spore, da en 25-årig mand fra Roskilde blev varetægtsfængslet i fire uger efter, at han havde forsøgt at røve Superbrugsen i Albanigade.

Ved ni-tiden i går morges gik manden forbi butikken efter, at han havde været på apoteket for at hente metadon.

Han kom i tanke om, at en gruppe indvandrere fra Vollsmose og Roskilde havde forlangt, at han skulle betale dem 20.000 kroner senest i går.

Penge den 25-årige ikke ved, hvorfor han skulle skylde dem, men som de ikke desto mindre har truet ham til at betale blandt andet ved at vise ham en pistol.

Han foregav derfor at have en våben under sin trøje, da han antastede kassedamen i Superbrugsen med ordene: "Det er et røveri, giv mig pengene".

Den unge kvinde bag kassen troede i midlertidig ikke rigtig på manden og ringede i stedet efter hjælp. Kort efter blev den 25-årige anholdt.

En dummebøde

Han forklarede i grundlovsforhøret, at han forsøgte at begå røveriet, fordi han derved enten ville få penge eller blive beskyttet mod sine plageånder i fængslet.

Ifølge den 25-åriges forklaring kender han ikke indvandrene, der tilsyneladende har givet ham en dummebøde, men han valgte at give dem hele sin kontanthjælp på 1700 kroner i fredags, da de opsøgte ham. Som tak stjal de hans mobiltelefon. Det var tilsyneladende her, de skulle være have forlangt de 20.000 kroner.

Ryger hash

Manden, der både tager metadon og ryger hash, kom til Odense i sidste uge for at bo på forsorgshjemmet St. Dannesbo.

Det blev han i midlertidig smidt ret hurtig ud fra og han har siden boet på varmestuer og vandrehjem.

Den 25-årige er tidligere dømt for røveri og tyveri.

Røver ville gerne i fængsel

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce