Røgkanonen gik helt amok


Røgkanonen gik helt amok

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

TARUP: Ejendomsmæglerne gør sig gerne store anstrengelser for at gøre opmærksom på sig selv med store annoncer og breve ind ad brevsprækken. Men for home-kædens butik i Tarup gik man i går utraditionelt og ganske utilsigtet til værks.

Røg væltede i morgentimerne bogstaveligt talt ud af hoveddøren i et omfang, som fik trafikanterne på Rugaardsvej til at stoppe bekymrede op.

Indenfor i det stærkt røgfyldte lokale kæmpede filialchef Thomas Bech Andersen med at finde hoveddøren. Nærmest som med bind for øjnene kæmpede han rundt inde i butikken.

- Jeg kunne intet se. Jeg måtte føle mig frem, for i løbet af 20 sekunder var røgen så tæt, at jeg dårligt nok kunne finde ud, siger Thomas Bech Andersen.

Røgkanon mod indbrud

Nu siger man godt nok, at der ikke går røg af en brand, uden ild. Men i dette tilfælde var der hverken brand eller ild - kun røg.

Butikkens røgkanon til venstre for hoveddøren var ved en fejl gået helt amok. Filialchefen havde klokken 8.15 forsøgt at slå alarmen fra, men af endnu ukendte årsager gik røgkanonen i gang.

Og netop røgkanonen skal være med til at forhindre, at noget bliver stjålet ved indbrud, fordi man ikke kan se en hånd for sig.

- Jeg stod henne ved skrivebordet og overvejede et sekund, om jeg skulle tage min mobiltelefon med. Men i samme øjeblik var røgen så tæt, at jeg dårligt nok kunne finde døren. Det tog med 10 minutter at komme ud, siger Thomas Bech Andersen, som bagefter godt kan se det lidt komiske i situationen.

Klar til at redde liv

Over 30 bilister stoppede op på modsatte side af Rugaardsvej, hvoraf tre-fire af dem kom løbende, parate til at redde eventuelle nødstedte ud af det røgfyldte lokale.

- Jeg skulle hele tiden fortælle, at det var en fejl i vores alarmanlæg, siger filialchefen, som blev lidt træt af den store opmærksomhed, forretningen pludselig fik.

- Det lignede en ildebrand. Til sidst stillede jeg mig ud på trappen og sagde, at alting var o.k., siger Thomas Bech Andersen med et smil.

Røgkanonen gik helt amok

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce